Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cadou deosebit cu ocazia zilei de naștere a cunoscutului Liviu Vârciu: A gustat produsele tradiționale oferite de Cămara Moțului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia zilei de naștere, Liviu Vârciu, a avut deosebita ocazie de a gusta produsele realizate de Cămara Moțului, o afacere locală din inima Țării Moților, în stațiunea turistică Arieșeni.

Cu ocazia filmărilor pentru emisiunea „Pofiți pe la noi”, echipa a ajuns în Munții Apuseni, la Arieșeni, unde au putut să se răsfețe cu produsele tradiționale oferite de Cămara Moțului.

După ce arhicunoscutul Liviu Vârciu și-a serbat ziua de naștere la Allegria Hotel Alba Iulia, unde a postat o fotografie în halat, la centrul SPA, echipa de filmare a plecat spre Munții Apuseni pentru a continua producția emisiunii.

„Gata! Am reușit să împlinesc 40 de ani! sau nu m-am decis. Oricum vă pup și vă mulțumesc pentru toate mesajele”, a scris Liviu Vârciu pe pagina de socializare.

La Arieșeni, Liviu a avut parte de un cadou aparte, având prilejul de a testa produsele tradiționale, realizate cu cea mai mare iscusință, de către Cămara Moțului.

„Cadou de ziua lui: Liviu Vârciu degusta produsele din Cămăra Moțului!”, arată o postare pe pagina de socializare a afacerii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea