Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO – Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi deschis până în 15 mai. Se lucrează intensiv în Săptămâna Mare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bazinul Olimpic Alba Iulia13La Bazinul Olimpic se lucrează intensiv şi în Săptămâna Mare şi cu toate că vremea de afară nu este prielnică, parcarea şi scările din faţă sunt aproape finalizate. Reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii au dat ca şi ultim termen de finalizare jumătatea lunii mai, chiar dacă în iarnă s-a promis deschiderea înainte de Paşti.

Angajaţii firmei SC TIM SA din Cluj-Napoca care realizează reabilitarea au spus că nu au întâmpinat probleme neprevăzute şi lucrările sunt pe ultima sută de metri. Bazinul Olimpic s-a închis în urmă cu patru ani şi deşi primul termen stabilit pentru finalizare a fost iunie 2011, din cauza problemelor legate de stoparea finanţării guvernamentale prin CNI, lucrările au fost întrerupte.

Bazinul din Alba Iulia s-a închis în urmă cu patru ani, deschiderea s-a promis în nenumărate rânduri dar având în vedere modul cum arată în prezent imobilul credem că de această data renovarea va fi finalizată în luna mai a acestui an.

[nggallery id=1509]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea