Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Bărbatul din ALBA care este cel mai bun electrician de mentenanță din cadrul DEER! A câștigat Trofeul Electricianului 2023, faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din ALBA care este cel mai bun electrician de mentenanță din cadrul DEER! A câștigat Trofeul Electricianului 2023, faza națională

Într-o postare recentă pe Facebook, Distributie Energie Electrica Romania a lansat un ecou de mândrie și admirație pentru unul dintre cei mai talentați specialiști din cadrul companiei, Poruț Natanael.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu o carieră dedicată electricității și energiei, Poruț a reușit să își facă remarcată prezența într-un eveniment de marcă din lumea electricienilor – Trofeul Electricianului 2023, faza națională.

Alături de colegii săi, cu care a concurat în secțiunea Montare și reparații instalații MT și JT (PA-PT, LEA, LES), Poruț Natanael a reușit să obțină locul I pe echipe.

Cu peste 10 ani petrecuți în cadrul Sucursalei Alba a Distributie Energie Electrica Romania, Poruț a reușit să își îndeplinească cu succes toate sarcinile de serviciu, devenind unul dintre cei mai respectați specialiști din domeniul său. Își iubește meseria și este mândru să facă parte din echipa DEER, iar această pasiune se reflectă în rezultatele sale impresionante.

Pentru Poruț Natanael, a fi electrician nu este doar o meserie, ci o chemare care îl solicită constant. Lucrul cu instalațiile electrice necesită concentrare, atenție la detalii și o grijă deosebită pentru siguranță. De aceea, el sfătuiește tinerii care își aleg această cale să nu facă niciodată compromisuri și să fie întotdeauna atenți și prevăzători pentru a lua deciziile corecte. „Atenția înseamnă viață!” este deviza lui, un avertisment important pentru toți cei care lucrează în acest domeniu.

Cu toate că el călătorește destul de mult în scopuri profesionale, acasă este locul în care se simte cel mai bine. Aici, el se bucură de căldura familiei, care este „motorul” care îl motivează și îl determină să meargă înainte în cariera sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea