Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Bărbați din Deva reținuți de polițiști, pentru tâlhărie calificată în Vințu de Jos – au lovit un cetățean cu pumnii și picioarele și l-au jefuit de bani și telefon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 28.06.2018 orele 03.45, poliţiştii Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca in faţa parcului din Vințu de Jos, judeţul Alba se află o persoană căzută la pământ.

Poliţiştii deplasați la fata locului, au identificat un bărbat de 43 de ani, din mun. Deva, jud. Hunedoara, care a relatat faptul că fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către doi bărbaţi, ambii din Deva, de 47 si 31 de ani.

Cei doi bărbaţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii si picioarele in zona fetei si a abdomenului, deposedându-l, prin ameninţare, de suma de 500 de lei si un telefon mobil.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Județean Sebeș pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei doi bărbaţi, ambii din Deva, jud. Hunedoara, de 47 ani şi respectiv de 31 de ani, care sunt bănuiţi de comiterea faptei de tâlhărie calificată.

Bărbaţii urmează să fie prezentaţi, in data de 29.06.2018, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea