// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Bărbați din Deva reținuți de polițiști, pentru tâlhărie calificată în Vințu de Jos – au lovit un cetățean cu pumnii și picioarele și l-au jefuit de bani și telefon

La data de 28.06.2018 orele 03.45, poliţiştii Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca in faţa parcului din Vințu de Jos, judeţul Alba se află o persoană căzută la pământ.

Poliţiştii deplasați la fata locului, au identificat un bărbat de 43 de ani, din mun. Deva, jud. Hunedoara, care a relatat faptul că fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către doi bărbaţi, ambii din Deva, de 47 si 31 de ani.

Cei doi bărbaţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii si picioarele in zona fetei si a abdomenului, deposedându-l, prin ameninţare, de suma de 500 de lei si un telefon mobil.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Județean Sebeș pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei doi bărbaţi, ambii din Deva, jud. Hunedoara, de 47 ani şi respectiv de 31 de ani, care sunt bănuiţi de comiterea faptei de tâlhărie calificată.

Bărbaţii urmează să fie prezentaţi, in data de 29.06.2018, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Bărbați din Deva reținuți de polițiști, pentru tâlhărie calificată în Vințu de Jos – au lovit un cetățean cu pumnii și picioarele și l-au jefuit de bani și telefon

  1. Haules Baules 28.06.2018 la 15:03

    Spitalul judetean Sebes? Nostim…