Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Bărbat de 48 de ani, din Șibot, cercetat de polițiști, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism de lux în valoare de 11.000 de euro, cu seria de șasiu falsificată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cugir au indisponibilizat un autoturism ale cărei serii de şasiu se pare că au fost falsificate. Acesta a fost descoperit cu ocazia unui control în trafic. Faţă de bărbatul ce-l conducea a fost întocmit dosar penal pentru fals şi uz de fals.

La data de 03 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura indisponibilizării faţă de un autoturism de lux, în valoare de aproximativ 11.000 de euro.

Acesta a fost depistat, pe raza oraşului Cugir, cu ocazia unui control efectuat, în trafic, de poliţiştii din Cugir. Autoturismul avea numere provizorii de înmatriculare, emise de autorităţile din Germania şi era condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Şibot.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seria de şasiu a autoturismului era modificată, motiv pentru care autoturismul a fost dus la RAR Alba unde specialiştii au stabilit că documentele prezentate de conducătorul auto nu sunt conforme cu elementele de identificare ale maşinii.

Faţă de bărbatul în posesia căruia a fost găsit autoturismul a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea provenienţei autoturismului şi a împrejurărilor în care a fost modificată seria şasiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea