FOTO: Bărbat de 48 de ani, din Șibot, cercetat de polițiști, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism de lux în valoare de 11.000 de euro, cu seria de șasiu falsificată

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Cugir au indisponibilizat un autoturism ale cărei serii de şasiu se pare că au fost falsificate. Acesta a fost descoperit cu ocazia unui control în trafic. Faţă de bărbatul ce-l conducea a fost întocmit dosar penal pentru fals şi uz de fals.

La data de 03 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura indisponibilizării faţă de un autoturism de lux, în valoare de aproximativ 11.000 de euro.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acesta a fost depistat, pe raza oraşului Cugir, cu ocazia unui control efectuat, în trafic, de poliţiştii din Cugir. Autoturismul avea numere provizorii de înmatriculare, emise de autorităţile din Germania şi era condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Şibot.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seria de şasiu a autoturismului era modificată, motiv pentru care autoturismul a fost dus la RAR Alba unde specialiştii au stabilit că documentele prezentate de conducătorul auto nu sunt conforme cu elementele de identificare ale maşinii.

Faţă de bărbatul în posesia căruia a fost găsit autoturismul a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea provenienţei autoturismului şi a împrejurărilor în care a fost modificată seria şasiului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419