FOTO: Autoturism furat din Italia, care urma să fie vândut, depistat de polițiștii din Alba, în urma unui control în trafic

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat şi indisponibilizat  un autoturism furat din Italia, care urma să fie vândut în Alba Iulia pentru suma de 33.700 Euro. 

 

USR - Alegeri parlamentare 2020

 

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La data de 15 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au oprit în trafic şi au identificat pe M.M. de 38 de ani din Sibiu,  care conducea  pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism, care figura în aplicaţiile informatice ca fiind furat din Italia şi care era căutat de autorităţile italiene, din data de 13.04.2018.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști, în aplicațiile informatice, a autoturismului, înmatriculat pe numele lui P.D.A., de 18 ani, din Orașul Avrig, jud. Sibiu,  a rezultat că autovehiculul era căutat de autoritățile italiene din data de 13.04.2018.

În urma cercetărilor polițiștilor  s-a constat că  M.M. de 38 de ani şi D.O.D. de 28 de ani (pasager in autoturism), ambii din Sibiu,  au primit de la un cetățean italian, un autoturism, cu scopul de-al înmatricula în România și ulterior de-al vinde cu suma de 33.700 Euro.

Vehiculul în cauză a fost indisponibilizat şi introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Alba.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire, precum și în vederea restituirii autorităţilor italiene a vehiculului în cauză.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419