Rămâi conectat

Sport

FOTO: ASC Pianu – Viitorul Sântimbru 0-1 (0-0), în partida derby a etapei a treia din Liga a 4-a | Echipa lui Dan Comșa rămâne lider

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ASC Pianu şi Viitorul Sântimbru s-au înfrunASC Pianu - Viiitorul Santimbru 9tat în deschiderea etapei a 3-a din Liga a 4-a, într-un derby ce a avut loc la Vinţu de Jos, vizitatorii impunându-se cu 1-0 (0-0), grație reușitei semnate de Ștef (85).

Ex-uniristul intrase cu 5 minute mai devreme și a punctat la debut. Viitorul Sântimbru rămâne lider, cu maximum de puncte după 3 runde. „Am avut un meci foarte greu, întrucât majoritatea jucătorilor veneau de la muncă și erau obosiți. ASC Pianu reprezintă o formație foarte bună, am luat trei puncte importante„, a precizat Dan Comșa, antrenorul primei clasate.

*Gazdele au acuzat arbitrajul

Cei de la Pianu au acuzat arbitrajul, sușținând că reușita lui Ștef a fost înscrisă din poziție de ofsaid. „Noi încercăm să jucăm fotbal, să fim o echipă competitivă. Am crescut de la meci la meci, nu vreau să mă leg de arbitraj dar golul a fost înscris dintr-un ofsaid de 2 metri. Normal că sunt dezamăgit de acest eșec, câtă vreme primim gol din greșeli de arbitraj„, a spus antrenorul Adrian Fusle Țana.

Ambele combatante au revendicat câte un penalty, cei de la Pianu în actul întâi, pentru un henț, iar liderul în actul secund.

*Inspirația lui Comșa

Un meci echilibrat în prima parte, ce a avut în actul secund accdente de dominare din partea amfitrionilor a fost tranșat grație inspirației antrenorului Viitorului, Dan Comșa, ce a mutat câștigător, aruncându-l în teren în minutul 80 pe Ștef, ex-uniristul ce a înscris un gol de trei puncte, după lansarea lui Al. Dreghiciu. Altfel, să precizăm că Mureșul Vințu, o altă pretendentă la promovare l-a împrumutat pe A. Păcurar la Inter Ciugud și pe I. Coman înapoi la Dalia Sport Daia.

[nggallery id=937]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea