Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO| APEL UMANITAR pentru familia din Răchita care a rămas fără agoniseala de o viață, în urma unui incendiu: ” Nu mai este nimic bun, totul este un dezastru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| APEL UMANITAR pentru familia din Răchita care a rămas fără agoniseala de o viață, în urma unui incendiu: ”Nu mai este nimic bun, totul este un dezastru”

Incendiul de joi din localitatea Răchita a lăsat o familie de 4 persoane și 2 copii fără agoniseala de o viață. Pe rețeaua de socializare Facebook a fost postat un apel umanitar pentru a-i ajuta pe oamenii care au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Citește și: UPDATE VIDEO| INCENDIU la o locuință în localitatea Răchita: O femeie cu atac de panică, asistată medical. Au intervenit pompierii cu patru autospeciale

”Din păcate, această familie, din săraci ce-au fost, au rămas și mai săraci, nu mai este nimic bun totul este dezastru‼

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Cei care citesc această postare și au un pic de milă pentru această familie care a rămas fără nimic, vă rog să îi ajutați cu tot ce vă stă în putință. Au nevoie de haine de damă, haine copii cu vârsta între 2 – 4 ani,  haine bărbați,  lenjerii de pat, perdele si multe alte.

Haideți să fim și noi mai buni, să ajutăm și noi această familie care nu mai are nicio speranță”, au scris inițiatorii apelului pe Facebook.

Persoanele care pot ajuta pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0730.858.100, cu mențiunea că familia nu mai are telefoane, doar prin intermediar putându-se oferi mai multe detalii despre nevoile lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…” O fotografie cu felul în care arată o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, în cartierul Orizont, a atras atenția internauților, care, mai în glumă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea