Rămâi conectat

Sport

FOTO: Antrenamentul oficial al echipei CSO Cugir, efectuat cu 24 de ore înaintea barajului, pe stadionul din Oradea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir antrenament oficial17Cu 24 de ore înaintea meciului de baraj, CSO Cugir a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, acolo unde va juca partida de baraj cu Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj.

Antrenamentul oficial a început la 17.30 şi a durat aproximativ 60 de minute, timp în care lotul format din cei 18 jucători a făcut o încălzire, însoţită de anumite exerciţii cu specific tactic, şedinţă de pregătire în urma căreia antrenorul Kilin a definit primul „11” pentru partida de mâine.

Echipa de sub Drăgana s-a înfiinţat în 2008, acum 5 ani, promovând în 2010 în al 4-lea eşalon. Cu un lot mult peste Liga a IV-a, CSO Cugir a fost pe podium în ultimii trei ani, locul 3 (2011), locul doi (2012), prima poziţie în acest sezon cu 21 de puncte în faţa locului secund, Performanţa Alba Iulia.

Meciul de baraj pentru Liga a III-a se desfăşoară într-o singură manşă, iar dacă după cele 90 de minute regulamentare rezultatul va fi egal se vor juca două reprize de prelungiri de câte 15 minute. Dacă se impune, accederea în Liga a III-a va fi decisă de loviturile de departajare.

Brigada de arbitrii este formată din centralul Florin Marcu care este de profesie medic, arbitru de Liga 1. Octavian Şovre – arbitru asistent FIFA şi Dorin Mudura, arbitrul asistent, devenit celebru după ce a fost strâns de gât de fostul internaţional Ionel Ganea, în timpul unui meci de fotbal între Poli Timişoara şi Rapid Bucureşti în 2007.

Mai multe poze de la antrenamentul oficial pot fi văzute pe pagina de Facebook a Ziarului Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea