Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO| AMENDĂ de 18 000 de lei pentru o firmă de gaz de către Primăria Alba Iulia după ce a efectuat lucrări și nu a reparat carosabilul și trotuarul

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

AMENDĂ de 18 000 de lei pentru o firmă de gaz de către Primăria Alba Iulia după ce a efectuat lucrări și nu a reparat carosabilul și trotuarul

Biroul Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Alba Iulia, Serviciu din subordinea Primăriei, a aplicat o amendă de 18.000 de lei unei firme care a efectuat lucrări de înlocuire conductă și branșamente pe trei străzi din municipiu, fără a readuce, așa cum prevede legea, terenul afectat la stadiul inițial.

Inspectorii care s-au deplasat în teren, pe străzile Toporașilor, Ștefan cel Mare și Alexandru cel Bun au constatat că s-au produs daune rigolelor de apă pluvială, plăcilor de pe căminele de canalizare și că trotuarele și partea carosabilă unde au fost efectuate lucrări nu au fost refăcute.

Totul, în condițiile în care a avut la dispoziție săptămâni întregi pentru a remedia aceste aspecte nedorite.

„Trag un nou și serios semnal de alarmă către firmele care efectuează lucrări pe domeniul public și nu înțeleg să își respecte obligațiile care le revin!
Zonele la care am făcut referire, mai devreme, arată, și nu mă feresc să o spun, ca după un “bombardament”. Iar greul îl duc pietonii dar și șoferii.

Nu vreau să pierd din vedere că luni începe școala și că în mai multe zone din apropierea unităților de învățământ trotuarele arată deplorabil și se poate ajunge, inclusiv, la accidente. Asta, în condițiile în care, din 5 septembrie, mii de părinți, bunici și elevi vor tranzita aceste perimetre.

Îi asigur pe albaiulieni că urmărim toate aceste aspecte și că nu ezităm să-i punem la plată pe cei care se fac vinovați.”, a scris viceprimarul orașului, Emil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Taxă de turist” introdusă de mai multe orașe din Europa: Cât vor trebui să plătească vizitatorii

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Taxă de turist” introdusă de mai multe orașe din Europa: Cât vor trebui să plătească vizitatorii Tot mai multe orașe introduc sau majorează taxele de turism pentru vizitatori. Aceste taxe fac parte dintr-o serie de măsuri adoptate pentru a limita și controla afluxul de turiști în diverse destinații europene populare. Așadar, orașele care au impus […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea