Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident spectaculos pe DN1, între Alba Iulia și Sebeș. Un vitezoman pe contrasens s-a rostogolit zeci de metri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident Alba Iulia Sebes (18)

Un accident rutier spectaculos s-a petrecut joi seară, în jurul orelor 20.30, pe DN 1, la ieșirea din municipiul Alba Iulia înspre Sebeș.

Șoferul unui autorurism marca Audi, înmatriculat în județul Alba, care conducea cu viteză, depășind mașină după mașină, a intrat pe contrasens unde a acroșat o camionetă și aotoutilitară și s-a rostogolit mai multe zeci de metri oprindu-se în șanțul de pe marginea șoselei.

Singura victimă este chiar șoferul Audi-ului, care a fost transportat în stare de conștiență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 16 ianuarie 2014, ora 20.27, pe DN 1, la km 374, în afara municipiului Alba Iulia, I.G.I., de 39 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sensul opus de un tânăr de 26 de ani, din Cluj-Napoca, după care autoturismul a ricoşat într-un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bucureşti. În urma accidentului I.G.I. şi o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Sebeş, pasageră în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.

[nggallery id=1010]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor Două tulnicărese din Apuseni, Crinela Narița și Geanina Onețiu, au oferit sâmbătă, 20 aprilie, un moment artistic special, în cadrul unui eveniment din seria inițiativelor europarlamentarului Victor Negrescu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea