Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Accident rutier pe A1: Femeie din Alba rănită ușor după ce mașina i-a fost lovită de un șofer care nu a respectat indicatorul ”cedează trecerea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Alba a fost rănită ușor, miercuri dinimeața, într-un accident produs pe autostrada A1, la km.242.

Potrivit IPJ Sibiu, în jurul orei 8.20, pe A1 Rm.Valcea-Deva, la km 242, Sebeș – Sibiu, un bărbat in vârstă de 43 de ani, din Avrig, in timp ce conducea un autoturism pe breteaua de acces în autostrada A1, km 242, a pătruns pe banda 1, încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte banda de accelerare de banda nr. 1 fără a respecta semnificația indicatorului „cedează trecerea”, intrând în coliziune cu um autoturism condus regulamentar pe banda nr 1 de către o femeie în vârstă de 34 ani, din jud. Alba.

În urma coliziunii dintre cele doua autoturisme a rezultat vătămarea corporala ușoara a conducătoarei auto, care a fost transportata la Spitalul Județean Sibiu. Ambii cond. auto se aflau singuri în autoturism.

”Principala cauză de producere a accidentului, stabilită în urma primelor verificări efectuate la fața locului, este neacordarea priorității de trecere vehiculelor cu acest drept”, precizează reprezentantul IPJ Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea