Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Accident rutier GRAV pe A1, la ieșire din Sibiu spre Ocna-Sibiului. 6 persoane implicate dintre care 2 copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Accident rutier GRAV pe A1, la ieșire din Sibiu spre Ocna-Sibiului. 6 persoane implicate dintre care 2 copii

În cursul zile de astăzi, în jurul orei 13:30, SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip C , la un accident rutier produs la ieșire de pe A1 spre Ocna-Sibiului, între 2 autoturisme. Echipajul SAJ a asistat medical o familie de cetățeni germani, dintr-un autoturism și un bărbat de aproximativ 50 de ani din celălalt autoturism.

Din masina cetățenilor străini au fost asistați: un băiat 13 ani cu TCC acut închis,  o fetiță cu traumatism de antebraț stâng și șoferul cu traumatism de coloană lombară. Bărbatul de 50 de ani din a doua mașină a suferit un traumatism de torace anterior.

La fața locului au fost trimise și forțe din cadrul ISU SIBIU cu un ATPVM si un B2 în sprijinul echipajului SAJ.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care o autospecială de transport victime multiple pe DJ106B, spre Ocna Sibiului, la un accident rutier produs între două autoturisme.

În accident au fost implicate șase persoane, neîncarcerate, conștiente. (dintre care 2 copii). Un echipaj SAJ a acordat îngrijiri medicale împreună cu echipajele SMURD. Cele șase persoane au fost evaluate medical și transportate la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea