Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident mortal în Apuseni, după ce o stâncă s-a desprins de pe versant!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident mortal in apuseni08Pompierii din Cîmpeni au intervenit, în jurul orei 15.20, pentru acordarea primului ajutor la două persoane lovite de o stâncă desprinsă de pe versant, în zona barajului Mihoiești, orasul Cîmpeni, din Munții Apuseni, informează ISU Alba.

Nenorocirea s-a produs marți, în jurul orei 15.00, doi bărbați fiind loviți de bolovanii desprinși din munte.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, pentru a identifica identitatea victimelor și pentru a cerceta condițiile în care s-a petrecut accidentul.

UPDATE: Una dintre victime a decedat, iar cealaltă se află în stare gravă și i se acordă primul ajutor. Bărbații, ambii din Cîmpeni,  se aflau în zona unei cariere de piatră neamenajată, de unde oamenii din zonă obișnuiesc să își extragă piatră. Din primele informații vârsta bărbatului care a decedat este de 54 de ani, iar a celui rănit de 20 de ani.

UPDATE 2 comunicat IPJ ALBA: Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în locul numit „Dos” , situat în satul Lazuri, comuna Sohodol, în urma unor lucrări de dislocare de piatră dintr-un taluz al unui drum neamenajat, C.G.B., de 54 de ani, din Cîmpeni şi P.A., de 20 de ani, din acelaşi oraş, au fost surprinşi de către un bolovan în rostogolire.

În urma accidentului, C.G.B. a decedat, iar tânărul a fost rănit grav şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=621]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea