Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: 11 avocați din Alba, la al 31-lea Congres al Uniunii Avocaților Europeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegație de 11 avocați din cadrul Baroului Alba au participat în această săptămână la al 31-lea Congres al Avocaților Europeni, ce s-a desfășurat la Roma, în Italia.

Delegația din Alba care a participat la congres a fost formată din av. Mihai Baco, av. Cosmin Bercu, av. Laura Bercu, av. Dana Serghie, av. Şuteu Codruța, av. Bogdan Tomulețiu, av.Iulia Giurgiu, av. Avram Ileana, av.Crişan Mircea, av. Popa Carmen și av. Varmaga Mirona.

La finalul anului 2016, Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni.

Amintim, de asemenea, că în perioada 24-26 iunie 2016, la Alba Iulia s-a organizat a XXX-a ediție a Congresului General al Uniunii Avocaților Europeni.

La manifestare au participat personalități de prestigiu ale sistemului european, între care președintele Consiliului Superior al Magistraturii,  jud. Mircea Aron, procurorul general al României, Augustin Lazăr sau președintele UNBR, Gheorghe Florea.

[nggallery id=4253]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea