Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO 1 IUNIE – ,,Ziua Copilului”, celebrată la Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de elevi ai Colegiului Națioal ,,David Prodan” din Cugir au sărbătorit 1 Iunie, ,,Ziua Internațională a Copilului”, printr-o largă paletă de activităţi dedicate lor.

1 iunie cugir012In timp ce unii dintre ei au vizionat filme şi chiar desene animate, precum ,,Colonia” sau ,,Zootopia”, alţii s-au jucat badminton, şotron, zarurile buclucaşe sau au desenat cu cretă colorată în curtea şcolii. Un grup de eleve dintre care amintim pe Oana Fulga din clasa a X-a C, au împărţit colegilor într-o activitate denumită ,,free hugs” , îmbrăţisări şi fluturaşi cu mesaje despre mirifica lume a copilăriei , ,, regatul tinereţii fără bătrâneţe” .

Au fost elevi care au desenat reprezentări ale inocentei sărbători cu care au realizat apoi o frumoasă expoziţie la Cabinetul Documentare Informare(CDI), în timp ce alţii au creat poezii ale copilăriei, precum cea scrisă de Roxana Mizgar şi Codrea Viorel-Cristian : ,,În lumea noastră inocentă, vorba urâtă-i corigentă. Prieteniile sunt sfinte, loialitatea e fierbinte, iar sfatul mamei, mângâierea, e nobil, cald, dulce ca mierea!”.

Nu mai puţin interesantă a fost şezătoarea creativă în care elevele au învăţat să croşeteze şi să împletească din fire colorate, frumoase obiecte artizanale. ,,Nu este niciodată prea târziu pentru a trăi o copilărie fericită”, au spus şi profesoarele Serafina Oarga , Ioana Scânteie, Dorina Rotar şi Tatiana Ungurianu , care s-au alăturat elevilor în activităţile lor. (C.P.)

[nggallery id=2210]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea