Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fotbalul unește sufletele! A demarat campania “Împreună pentru Robert”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lumea fotbalului se unește în momente grele! Asta o dovedește implicarea de care au dat dovadă cei din “sportul rege” după publicarea dramei prin care trece Adrian Roman, portarul Olimpiei Aiud.

Fiul său Robert, ce va împlini luna viitoare 14 ani, a fost diagnosticat, de curând, cu leucemie, iar familia a început lupta pentru viață. În “social media” a demarat campania “Împreună pentru Robert” (a fost creată o pagină specială de facebook), ce se anunță de lungă durată. Imediat după ce i-am apelat, Nicolae Stanciu și Gheorghe Grozav, compoenți ai echipei naționale, au fost de acord să ofere tricourile de joc ale României, care vor fi licitate într-o gală ce se va desfășura în luna decembrie. În plus, George Țălnar, organizatorul “Cupei Crăciunului” la “Winner’s Club Țălnar” din Alba Iulia, a anunțat că ediția din acest an se va desfășura sub egida “Jucăm pentru Robert”,  pregătind o urnă mobilă la baza sportivă pe perioada celor 16 zile. Și exemplele pot continua, cu jucătorii de la CIL Blaj, care-și donează prima din confruntarea cu Olimpia Aiud, reprezentanții Școlii “Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia unde este elev Robert, dar mai sunt și alte persoane care se implică, dar doresc să rămână anonime. De asemenea, Universitatea “1 Deembrie 1918” din Alba Iulia va organiza luna viitoare un meci caritabil, tot pentru Robert Roman.

Citește și: Portarul Adrian Roman (Olimpia Aiud) trăiește o dramă! Robert, fiul acestuia, a fost diagnosticat cu o boală cumplită, la nici 14 ani

Deocamdată, acțiunea de ajutorare a familiei Roman este doar la început, urmând ca planurile și inițiativele să se contureze treptat. Robert trebuie să lupte pentru viață, după acest verdict crunt al medicilor, greu de acceptat pentru un părinte. Pentru toți cei care vor să-l ajute pe Robert în lupta cu această boala cumplită, aveți aici numele și numărul contului în care se pot face donații:

Conturi de lei și valută!

ROMAN ADRIAN-VALENTIN (tatăl lui Robert, telefon 0743/ 114805)

LEI: RO47BTRLRONCRT0439405901

EUR: RO94BTRLEURCRT0439405901


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea