Rămâi conectat

Ştirea zilei

Foodpanda, platforma de comenzi şi livrări de mâncare, s-a lansat la Alba Iulia. Ce restaurante sunt în listă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai mare platformă de food ordering din România, Foodpanda, şi-a extins operaţiunile în municipiul Alba Iulia. Astfel, începând cu această lună, locuitorii vor putea comanda mâncare prin intermediul platformei de la restaurantele partenere din oraş.

Locaţiile listate sunt atât parte a unor lanţuri internaţionale consacrate precum KFC, cât şi restaurante locale, cum ar fi: Panoramic Bar&Grill, Pub Skit ’77 sau Flavour Plus.

”În contextul situaţiei dificile creată de pandemia de coronavirus, foodpanda îşi continuă extinderea naţională şi implicit misiunea de a sprijini activitatea restaurantelor locale. Prin stimularea comenzilor în urma deschiderii acestui nou canal de vânzare, foodpanda se asigură că restaurantele din Alba Iulia îşi vor putea utiliza eficient stocurile de materie primă şi vor putea susţine cheltuielile operaţionale. Totodată, foodpanda oferă activ consultanţă pentru noile restaurante partenere listate pe platformă, atât pentru alegerea meniului cu preparate pe care le pot pregăti rapid şi în condiţii de maximă siguranţă, cât şi în reorganizarea activităţii pentru a se adapta mai uşor la segmentul de delivery”, transmite compania prin intermediul unui comunicat de presă.

“Ne propunem să venim în sprijinul restaurantelor locale pentru a-şi putea continua activitatea şi în segmentul de delivery şi să le oferim consultanţa de care au nevoie pentru o adaptare cât mai rapidă. De asemenea, locuitorii municipiului Alba Iulia vor putea să îşi comande mai uşor preparatele favorite de la restaurantele din oraş, care se află în preferinţele lor, în condiţii optime de siguranţă. Întreaga echipă foodpanda se asigură în permanenţă că toate normele de igienă suplimentare sunt respectate în totalitate”, a declarat Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

Reprezentanţii foodpanda asigură că flota de livratori este pregătită să livreze întregul volum de comenzi în condiţii optime şi de siguranţă. Echipa operaţională a platformei este în permanentă legătură cu livratorii, care sunt instruiţi constant să respecte toate normele de igienă suplimentare şi să utilizeze cu încredere echipamentele de protecţie puse la dispoziţie de companie, pentru a nu fi expuşi la riscul de îmbolnăvire.

Pentru menţinerea celor mai bune standarde de siguranţă atât pentru clienţi, cât şi pentru livratori, foodpanda continuă demersurile de promovare a plăţii cu cardul, în aplicaţie sau pe website, facilitând astfel o livrare fără interacţiune umană şi contribuind la stoparea răspândirii virusului. Lista completă a restaurantelor partenere din Alba Iulia poate fi consultată aici: https://www.foodpanda.ro/city/alba-iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea