Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOCAR de COVID-19 la o firmă din Ciugud: 16 angajați confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou focar de coronavirus a fost depistat astăzi la un operator economic din zona industrială a comunei Ciugud, după ce mai mulți angajați ai instituției au fost confirmați pozitiv la testul Covid.

Potrivit reprezentanților DSP Alba, în 7 noiembrie a fost depistat primul caz de infectare, în cadrul firmei, cinci zile mai târziu, în data de 13 noiembrie, fiind depistate alte trei cazuri de COVID-19.

La momentul actual, au fost depistate 16 noi cazuri de infectare, în cadrul operatorului economic.

Reamintim că, la nivelul județului Alba, până la această oră, au fost depistate 8.550 de persoane infectate cu COVID-19, 5.631 de persoane s-au vindecat și au fost raportate 223 de decese.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea