// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Florin Roman și Alin Cucui, susținuți de PNL pentru funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Alba  

Florin Roman și Alin Cucui vor fi susținuți de PNL pentru funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Alba, ședința de învestire a noilor consilieri județeni, alegerea președintelui și a vicepreședinților urmând să aibă loc în 21 iunie de la ora 10.00.

Ion Dumitrel,Florin Roman,Alin Cucui,Consiliul Judetean Alba

Ion Dumitrel, care a fost desemnat candidatul PNL-ului pentru președinția Consiliului Județean Alba, a declarat că Florin Roman și Alin Cucui vor avea susținerea consilierilor liberali pentru un nou mandat de vicepreședinte, ei exercitând aceste funcții și în perioada 2012 – 2016.

În 21 iunie va fi ales, din rândul consilierilor, și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, PNL deținând majoritatea cu 19 mandate din 33. Astfel, liberalii vor pune, prin vot secret, atât președintele cât și vicepreședinții, care se cunosc deja. Tot în prima ședință vor fi alese și comisiile de specialitate.

În urma scrutinului din cinci iunie, PSD a obținut nouă mandate, ALDE – trei mandate, iar PMP – două mandate.

ALDE și PNL au obținut câte un mandat la redistribuiri.

Noua Componență a Consiliului Județean Alba: Dumitrel Ion, Roman Florin, Hațegan Marius, Bumb Sorin, Crețu Simion, Cucui Alin, Răcuci Claudiu, Negruțiu Adrian, Ceteraș Marius, Fulea Ioan, Fulea Dumitru, Stănescu Vasile, Chiriac Raul, Albani Simone, Ponoran Tudor, Albu Nicolae, Cherecheș Dan, Tătar Vasile, Simion Marcel – PNL; Dîrzu Ioan, Florea Ioan, Prodan Gheorghe Lucian, Zdrânc Daniel-Liviu, Tomuş Dorel, Luca Nicolae, Radu Călin, Puşcă Nicolae, Sandea Dorin-Gheorghe – PSD (cel mai probabil Ioan Dîrzu se va retrage, iar locul său va fi luat de Corneliu Mureșan) Feneșer Gheorghe, Uțiu Ioan, Koble Ladislau – ALDE; Clement Negruț, Ursaleș Traian Nicolae (cel mai probabil Clement Negruț se va retrage, iar locul său va fi luat de Marin Cenușă).

Potrivit rezultatelor oficiale publicate marți de către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Alba, PNL a fost votat de 84.170 de alegători, adică 53,13%, PSD a obținut 41.398 de voturi, ceea ce înseamnă 26,13%, ALDE – 10.512 de voturi, adică 6,63%, iar PMP – 10.170 de voturi, respectiv 6,24%.

Citește și Paul Voicu și Gabriel Pleșa, susținuți de PNL pentru funcțiile de viceprimari ai municipiului Alba Iulia

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

loading...

8 Răspunsuri la Florin Roman și Alin Cucui, susținuți de PNL pentru funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Alba  

 1. Spriinjeanul 16.06.2016 la 15:26

  Florin roman omul marilor proiecte……neindeplinite.se poate lua de mana cu dan sova si….pe aici ti-e drumul,sa nu mai auda nimeni de voi!

 2. un iobag... 16.06.2016 la 15:30

  Mda… „la vremuri” noi, in care ne laudam ca reformam statul de drept si aducem oameni integrii, ii sustinem tot pe acesti papusari de doi bani pentru functiile de vicepresedinti. Mai puneti ba si pe alticeva ca pe lista ati avut si oameni capabili !

 3. Lyly 16.06.2016 la 15:57

  Domnilor sefi de la judet, voi chiar nu vedeti marea si groaznica poluare de la Sebes, de nu intreprindeti absolut nimic? Sebesul nu este in judetul Alba ? Va este frica sau slijiti interese straine de sebeseni? Scapati-ne de beleaua poluarii si de bolile de cancer !
  Faceti ceva ! Sa vi se auda glasciorul ca si voua va pasa de poluarea cancerigena din Sebes .

 4. robi 16.06.2016 la 15:59

  Negrutiu Adrian ar fi cel mai bun de vicepresedinte. Voi ce spuneti?

  • ciocănel 16.06.2016 la 17:06

   @ robi
   băsescu a fost condamnat la patru ani, cu executare.

 5. HH 16.06.2016 la 22:21

  TRAIASCA MARELE PD-L !!! ZI FLORINE !

 6. Marius 16.06.2016 la 23:38

  Robi, vad ca vrei sa provoci o dezbatere dar din fericire pentru el nu il cunoaste lumea!
  Daca ii dau ca atributii caratul unei genti, pupatul in fund si lipitul de afise va fi AS
  Deocamdata presteaza activitatea asta pentru Roman dar vrea si omu sa avanseze !
  Libidinos om si jegos caracter!

 7. Gabi 17.06.2016 la 9:02

  Nu o sa fie Negrutiu. Daca era el era in Franța acum