Florin Roman, scandal în Parlament cu un deputat USR: „Ați ajuns atât de jos, încât sunteți mai populiști decât PSD. Rușine”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, îi acuză pe cei de la USR că mint „mai josnic decât PSD”: „Ați ajuns atât de jos, încât sunteți mai populiști decât PSD. Rușine”, conform Mediafax. Scandal de zile mari între USR și PNL, partide care cel mai probabil vor face o alianță după alegeri, în multe din localitățile unde au candidați care se luptă la baionetă pentru funcții în administrația locală.

„Nu vă mai pute PSD acum? Aici scrie: autori Florin Roman și Alfred Smonis. Mită la presă. Asta înseamnă acest amendament. Dacă radiourile locale nu au fososit acești bani, îi dați la radiouri naționale, să vă spună de bine în toată țara”, spune Iulian Bulai.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Deputatul USR a solicitat respingerea unui amerndament care prevede redistribuirea către bugetelor campaniei de informare publică privind măsurile de prevenire și limitare a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Văd că dl. Bulai e și procuror. El a vorbit de mită. Rușine să vă fie. Opriți-vă din acest populism deșănțat. Sunteți niște mincinoși. (…) Mințiți mai josnic decât PSD. Ați ajuns atât de jos, încât sunteți mai populiști decât PSD. Rușine”, a replicat liderul deputaților PNL, Florin Roman.

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, spune că situația este „foarte interesantă”.

„Este foarte interesant să-i vedem pe reprezentanții PNL și USR, care de altfel ne anunță că după alegeri vor încerca formarea unui nou guvern și care azi se susțin în Parlament, cum se acuză de incompetență, de mită electorală și de tot felul de năzbâtii”, Alfred Simonis.

Supus la vot, amendamentul a fost admis de Camera Deputaților.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419