Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: Ministrul Transporturilor confirmă reabilitarea drumurilor naționale din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

La sediul ministerului Transporturilor a avut loc o întâlnire de lucru între parlamentarii PNL de Alba și noul ministru, Lucian Bode, fiind prezent și directorul CNAIR.

Scopul întâlnirii l-a constituit pregătirea pentru ca în bugetul ministerului pe anul viitor să fie cuprinsă și finanțarea pentru reabilitarea cu prioritate a DN 74. Am primit asigurări că anul viitor, după ieșirea din iarnă, drumurile din Apuseni vor constitui o prioritate pentru noul guvern și nu vor mai fi doar o Cenușăreasă a infrastructurii din Alba.

Totodată, am primit garanții ferme că între Zlatna și Arieșeni vom avea anul viitor un nou strat de asfalt, precum și lucrări de întreținere la șanturi și rigole. Cu excepția zonei unde s-a mai peticit cu asfalt.

Îi mulțumesc ministrului Transporturilor Lucian Bode pentru deschiderea arătată județului Alba și sunt convins că lucrurile vor arăta diferența între faptele noastre și poveștile celor care au guvernat România. Doamne ajută pe drumul cel bun!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet” Mircea Hava a reacționat după apariția în spațiul online a informației potrivit căreia Dreapta Unită Alba îi susține o presupusă  candidatură la primăria Alba-Iulia și vor ”face front comun în spatele celui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea