Femeie din Blaj, agent de vânzări la o firmă, cercetată pentru delapidare și fals, după ce și-a însușit marfă de peste 37.000 de lei

Poliţiştii din Aiud cercetează  o femeie din Blaj, ce este bănuită de delapidare şi fals. Se pare că, având calitatea de agent de vânzări pentru o societate comercială,  şi-ar fi însuşit carne şi produse din carne în valoare de peste 37.000 de lei.

La data de 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au întocmit dosar de cercetare penală faţă de o femeie de 46 de ani, din municipiul Blaj, ce este bănuită de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Se pare că, în perioada martie – noiembrie 2017, femeia, având calitatea de agent de vânzări la o societate comercială din comuna Mirăslău, specializată în producerea de carne şi preparate din carne, și-a însușit marfa ce ar fi trebuit să o vândă, în valoare de 37.263 lei.

Pentru a-şi acoperi faptele, femeia ar fi ar fi întocmit, în fals, facturi potrivit cărora carnea și preparatele din carne au fost livrate mai multor agenți economici din județul Alba, însă, în realitate, agenții respectivi nu au primit produsele.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...