Rămâi conectat

Sport

FC Argeș Volei Pitești – Volei Alba Blaj 0-3, victorie de serviciu pentru campioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La primul joc după eșecul din Franța, cu Volero Le Cannet, în grupele Champions League, meci pierdut cu 2-3 după ce a condus cu 2-1, campioana României a repurtat o victorie de serviciu în Divizia A1, în deplasare cu FC Argeș Volei Pitești, scor 3-0 (25-18, 25-14, 25-14).

O întâlnire cu un învingător cert a durat doar 60 de minute, cele mai multe puncte le-au strâns Victoriia Russu – 14 și Gergana Dimitrova – 11, iar Volei Alba Blaj are 8 succese pe teren din tot atâtea jocuri în Divizia A1 la volei feminin, dar doar 20 de puncte din 24 posibile. Asta  întrucât cazul disputei din runda anterioară a primei scene, din etapa a 8-a, scor 3-1 cu Dinamo București, în Sala “Timotei Cipariu” a fost analizat de Comisia de Disciplină din cadrul FRV.

*0-3, la „masa verde”, cu Dinamo!

Pentru că a avut la un moment dat 6 “straniere” în teren, echipa din “Mica Romă” a pierdut 0-3, la “masa verde”, dar mai există posibilitarea ca în 19 decembrie, în Comitetul Director al Federației să se revină asupra deciziei  și să rămână doar sancțiuni financiare pentru nerespectarea regulamentelor ce prevăd obligativitatea utilizării a două jucătoare autohtone pe întreaga durată a meciurilor.

Până la finele anului mai sunt disputele cu CSM Târgoviște (sâmbătă, 17 decembrie) – derby la ultima reprezentație internă și Rapid București (miercuri, 28 decembrie), respectiv miercuri, 21 decembrie, la Tg. Mureș, primul meci pe teren propriu din Champions League, cu Vero Volley Monza.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 11 puncte, Iarina Axinte – 4, Andrea Kossanyiová – 5, Raisa Ioan – 5, Victoriia Russu – 14, Jovana  Kocić – 5, Andra Cojocaru (libero); au mai intrat Andreea Ispas (l), Bojana Milenković, Sorina Miclăuș – unul, Jovana Cirković – 3 (Georgiana Faleș, Slađana Mirković). Antrenor Stevan Ljubičić.

foto: Nicu Goga, „Radio Blaj”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea