Rămâi conectat

Curier Județean

Extinderea rețelei de iluminat public pe 18 străzi din Alba Iulia: Licitația pentru proiectare și execuția lucrărilor, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Extinderea rețelei de iluminat public pe 18 străzi din Alba Iulia: Licitația pentru proiectare și execuția lucrărilor, lansată în SEAP

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția de servicii de proiectare faza PAC (DTAC) + P.T. + D.D.E.+ C.S. și execuție lucrări, inclusiv asistență tehnică, verificare tehnică și supraveghere arheologică pentru extinderea rețelei de iluminat public.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2.542.000 de lei, fără TVA.

Iluminatul public va fi estin pe străzile Victor Hugo, Bistra, Stadionului (inclusiv Aleea Sportivilor), Cindrel, Veneția, Parâng, Orizont 18, Gardeniei, Garoafelor, Răzoarelor, Șugag, Jidvei, Dimitrie Paciulea, Padiș, Cedrului, Viorelelor, Poiana Ruscăi, Muncel”

Realizare documentație tehnică constă în:

– Documentaţia pentru obţinerea avizelor și acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism nr. 436/11.03.2022 sau orice alte documentaţii de specialitate solicitate de avizatori necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire și execuția propriu-zisă a lucrărilor. Aceasta se va supune aprobării/avizării instituțiilor și organelor abilitate, de către proiectant. În prețul de tarifare se va cuprinde această cerință, inclusiv cheltuielile de supraveghere arheologică (daca se solicită în avizul de la Direcția Județeana pentru Cultură Alba)
– Documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire verificată de către verificatori de proiecte atestați pe specialități, cu respectarea prevederilor Legii nr.50/1991 republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
– Proiect tehnic, caiete de sarcini și detalii de execuție, se vor întocmi cu respectarea conținutului cadru conform prevederilor din “Hotărârea Guvernului nr. 907/2016 privind aprobarea conţinutului-cadru al documentaţiei tehnico-economice aferente investiţiilor publice, precum şi a structurii şi metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiţii şi lucrări de intervenții” sau a prevederilor legale în vigoare la data elaborării documentaţiei, atât pentru investiția de bază cât și pentru celelalte capitole ale devizului general, inclusiv pentru refacere, relocare branșamente și racorduri utilități.
– La faza de proiect tehnic, proiectantul are obligaţia de a respecta soluțiile tehnice prevăzute în SF aprobat (anexat) inclusiv cele rezultate din avizele obținute conform certificatului de urbanism atât din punct de vedere tehnic cât și economic pe categorii delucrări și obiecte rezultate din listele de cantități cu încadrare în valoarea ofertată.

Lucrările de execuție vor începe după emiterea ordinului de începere de către beneficiar. În prealabil beneficiarul va obține autorizația de construire pe baza documentației întocmită și predată de către proiectant.

Supraveghere arheologică și emitere raport conform avizului emis de Direcția Județeană pentru Cultură Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea