Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Exprimă-te prin ținută – stilizări la modă pentru combinații interesante (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Față de ce ai putea crede, toată lumea are un stil vestimentar cu care să se regăsească. Stilul vestimentar este cel care te ajută să te exprimi prin intermediul ținutei și care te ajută să obții cele mai frumoase combinații de piese vestimentare. Atunci când găsești stilul vestimentar care ți se potrivește cel mai bine, este de ajuns dacă ți-l vei asuma din plin pentru a-ți pune cel mai bine în valoare personalitatea.

Exprimă-te cu ajutorul unui stil vestimentar sportswear sau casual

Oare cine a decretat că ținutele sau stilul vestimentar casual sau cel sportswear este doar pentru sportivi? Grație tendințelor ultimilor ani, stilul vestimentar casual sau cel sportswear este peste tot. Regula pentru a obține un stil vestimentar casual este de a amesteca genurile. O piesă foarte sportswear precum Vans Old Skool cu o piesă mai feminină pentru a armoniza silueta. Alege de exemplu, rochii și fuste vaporoase care sunt perfecte cu sneakerși și un pulover supradimensionat. Un top mai loose sau mai lejer va fi aliatul tău pentru zilele însorite. Asociat cu pantaloni de jogging cu talie înaltă și o pereche de sneakerși albi, vei atrage cu siguranță privirile tuturor.

Un stil vestimentar boem sau boho șic

Stilul boho sau boem șic este cel care îmbină de minune lejeritatea și confortul cu un stil mai sofisticat. Rochiile florale, topurile croșetate, jachetele largi din denim și fustele vaporoase sunt toate piese ultra-tendință care se potrivesc cu stilul boem chic, fără a uita de accesorii sau de o pereche de Vans Era. De asemenea, este important de amintit că un look, boem-chic este alcătuit din piese ușoare, fluide, puse cel mai bine în valoare de modele de sneakerși cool și trendy. O rochie maxi fluidă, o fustă evazată, un kimono sau un top tricotat îți vor sublinia în mod spontan feminitatea. Imprimeurile sunt un must-have pentru stilul boho. Florale sau etice, acestea se află în centrul look-ului boho. Stiliștii recomandă să porți o piesă cu imprimeu doar în partea de sus.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Stilul casual șic este cea mai bună alegere pentru a te exprima cu stil

Cămăși cu un guler Claudine, fuste tip creion blazere sau costume… iată o mulțime de elemente pentru un look șic. Elmente însă care merg de minune cu un look casual șic, dacă vei alege să completezi totul cu o pereche de Vans Authentic. Cu siguranță că vei aprecia un stil casual șic compus din un tricou alb, clasic, o pereche de pantalonii carrot și o pereche de sneakerși autentici.

De un stil fashion ce zici pentru a te afirma?

Sparge toate codurile și îndrăznește să fii la modă pentru a-ți afirma mereu stilul! Cu siguranță nu va fi pe placul tuturor, dar scopul este să îți afirmi stilul vestimentar prin cele mai frumoase și mai cool ținute. Fie că este vorba de sneakerșii sau de accesoriile de ultimă generație, este timpul să arăți lumii că poți fi bine îmbrăcată și în același timp originală. Garderoba ta va trebui deci să fie alcătuită în esență din piese vestimentare care sunt la fel de actuale pe cât sunt de la modă. Fanii acestui stil de modă pentru femei se inspiră din blogurile de modă și din revistele pentru femei pentru a găsi hainele care vor face diferența.

Greu de imitat, stilul vestimentar este unic pentru fiecare individ în parte. Fiecare dintre noi are o latură creativă, dar trebuie să o lăsăm să se exprime prin stilul nostru vestimentar. Nu există cu adevărat o formulă magică pentru adoptarea stilului vestimentar: trebuie doar să porți ținute de damă care să îți reflecte personalitatea și cu care să te afirmi în fiecare zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea