Rămâi conectat

Curier Județean

Exemplu de “bețiv” responsabil la Alba Iulia: A apelat la jandarmi pentru a-l transporta de la cârciumă la domiciliu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aflat sub influenţa alcoolului, un bărbat din Alba Iulia a apelat la jandarmi pentru a-l transporta de la cârciumă la domiciliu.

Potrivit Jandarmerii Alba, “a fost amendat cu 300 de lei şi instruit asupra situaţiilor în care este legitimă solicitarea ajutorului la numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă – 112.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani locuieşte fără forme legale în cartierul albaiulian Bărăbanţ şi joi, 5 februarie, la ora 15.20 a solicitat prin apel la 112 prezenţa jandarmilor deoarece, spunea acesta, cineva i-ar fi sustras telefonul mobil. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt cererii şi a constatat că aspectele relatate telefonic nu numai că nu se confirmă, dar a descoperit şi, probabil, adevărata intenţie a acestuia. Astfel, aflat în faţa unui bar, reclamantul le-a spus jandarmilor că între timp şi-a găsit aparatul telefonic, pe care el singur l-ar fi rătăcit şi le-a cerut, pe motiv că “ dacă tot i-a întâlnit ”,  să-l transporte la domiciliu deoarece “ consumase alcool, era frig afară şi nu avea alt mijloc de transport”.

Jandarmii au constatat că nu existau riscuri imediate la adresa sănătăţii sau integrităţii fizice a bărbatului, i-au expus faptul că problema dânsului nu se încadrează între situaţiile în care se justifică solicitarea ajutorului prin apel la 112 şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea