Rămâi conectat

Sport

Ediţia a patra a “Meciului Legendelor” de la Cricău, amânată pentru anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar dacă în ultima perioadă lucrurile par să se îndrepte spre revenirea la normalitate,  pandemia de coronavirus a bulversat masiv activitatea socială la toate nivelurile.

Din acest motiv, majoritatea evenimentelor sportive și culturale au fost amânate, iar calendarul competițional a suferit din plin în ultimele trei luni, cu efecte până la finalul anului. Astfel, ediția a patra a “Meciului Legendelor” de la Cricău a fost amânată pentru anul viitor, a anunțat Darius Iacșa, principalul organizator al acțiunii de suflet, ce însemna mult mai mult decât o simplă partidă de fotbal, fiind un prilej extraordinar de revedere a foștilor jucători.

Practic în urma acestor întâlniri fotbalistice din cadrul “Meciului Legendelor” s-a reînființat echipa Gloria Cricău (același Darius Iacșa fiind inițiatorul proiectului Gloria Cricău 2019), ce activeză în Liga a 5-a.

Am sperat până în ultimul moment că nu voi fi nevoit să fac acest anunţ. Da, <<Meciul Legendelor>>, între reprezentanţi ai vechilor generaţii de jucători de fotbal de la Gloria Cricău şi Sportul Tibru, nu va avea loc anul acesta. Partida, deja  tradiţională, trebuia să se desfăşoare în luna iunie”, a explicat Darius Iacşa, consilier local în Cricău. La primele trei ediţii ale Meciului Legendelor invitaţi de onoare au fost antrenorul  albaiulian Cornel Ţălnar şi Petru Truţă, fost preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, originar din comună.

Anul trecut duelul dintre cele două formații compuse din fostele glorii fotbalistice s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, rezultat ce mulțumit pe toată lumea. În 2020, pandemia COVID-19 a stricat sărbătoarea locală fotbalistică, însă, cu siguranță, meciul de anul viitor va fi așteptat cu mult mai multă nerăbdare de cei implicați, atât la capitolul organizatoric, cât și pe teren.

Bucuria revederii între jucătorii de odinioară ai comunei Cricău va fi cu siguranţă şi mai mare în 2021. Ne este tuturor foarte dor de fotbal dar măsurile de distanţare socială impuse în contextul epidemiei de coronavirus ne-au determinat să luăm decizia amânării acestei întâlniri speciale”, a mai spus Darius Iacşa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea