Rămâi conectat

Monden-Clubbing

După 5 ani de spectacole şi pantomime în Alba Iulia „Trupa Trupelor”, selectată la audiţiile emisiunii „Românii au talent”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După cinci ani în care „Trupa Trupelor” a ieşit în evidenţă în Alba Iulia prin spectacolele de pantomime şi satire oferite la toate balurile bobocilor din Alba Iulia, membrii trupei s-au gândit că participarea la emisiunea „Românii au talent” este un bun prilej de a se face cunoscuţi şi pe plan naţional.

Şi bine au făcut! Aceştia fiind selectaţi marţi, pentru a participa la audiţiile emisiunii programate duminică la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. După cum ne-a declarat Bogdan Lazăr, unul dintre membrii trupei, timp de 5 ani au ridicat în picioare sălile din Alba Iulia şi au fost încurajaţi să meargă mai departe. Trupa este formată din mai mulţi membri, iar duminică pe scena din Cluj-Napoca vor fi albaiulienii Bogdan Lazăr, Cătălin Legian, Andreea Ţarălungă şi Marius Sularea.

Acest concurs este un bun prilej de a ne face cunoscuţi şi pe plan naţional. Este pentru prima dată când participăm la o emisiune de un asemenea nivel şi vrem să arătăm de ce suntem în stare”, a menţionat Bogdan Lazăr.

Cei patru tineri talentaţi vor fi faţă în faţă cu Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, juraţii show-ului, care vor fi însoţiţi, ca de obicei de prezentatorii Bartoş şi Smiley. Dacă vor trece de audiţiile de la Cluj-Napoca vor merge la Bucureşti pentru a intra în cursa pentru marele premiu 120.000 de euro, precum si pentru cei 10.000 de euro, premiul de originalitate.

Sursa foto: Facebook.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea