Rămâi conectat

Ştirea zilei

Drept la replică – Ovidiu Pănăzan cu privire la excluderea sa din PNL Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 „Ca urmare a articolului apărut în publicația dumneavoastră cu privire la excluderea mea din PNL în data de 10 iunie,  în virtutea dreptului la replică, vă rog să publicaţi următorul drept la replică.

Ovidiu Panazan parteneriat PSDMai întâi de toate aș vrea să stăruim asupra unor aspecte de ordin tehnic, eu am devenit membru al PSD Alba Iulia in luna aprilie, moment în care calitatea de membru al PNL a încetat de drept, fără a fi nevoie de o demisie formala din PNL. Actul de excludere a mea din PNL este doar un exercițiu de imagine pe care nu doresc să îl comentez. În virtutea adevărului e bine ca cititorii dumneavoastră să cunoască următorul fapt, calitatea mea de secretar general al Federației Române de Powerlifting nu a fost obținută ca urmare a vreunui demers politic ci prin foarte multa munca și de la nivelul acestei funcții nu am făcut niciodată politică și nici nu o să fac vreodată. Fac mentiunea ca sunt singurul secretar general al unei federatii sportive nationale neretribuit de la bugetul de stat si ca imi castig existenta muncind la o societate comerciala privata.

Apoi, aici nu este vorba sub nici o formă despre trecerea de la PNL la PSD prin nerespectarea valorilor liberale, așa cum în mod perfid se afirmă. Calitatea de membru PSD nu a fost obținută împotriva cuiva ci pentru un proiect care să răspundă cerințelor dintr-un domeniu de interes major, sportul cel în care am obținut rezultate care îmi permit să vorbesc. Preocuparea față de managementul sportiv, față de sprijinirea corectă și mai ales legală a sportului județean nu au culoare politică. Așa se întâmplă în țările dezvoltate unde am reprezentat de atâtea ori România.

PSD-ul a fost dispus să nu ne pierdem în detalii și să facem pași concreți în direcția unor acțiuni de care să beneficieze un număr cât mai mare de cetățeni din judetul Alba. Chiar dacă e încă greu de înțeles în Alba Iulia, politica este despre oameni și nu despre lideri politici care semnează acte de excludere fără nici o valoare. Decizia mea a fost legată de trecerea la un alt nivel de abordare asupra sportului de masă dar și a celui de performanță din județul Alba și nu de interese partinice. Acest principiu mă ține departe de discuțiile din zona politică. Nu mă aștept însă ca toată lumea să înțeleagă asta și cred că avem teme mult mai importante de abordat decât cele politicianiste. Îi aștept oricând pe toți cei interesați de sport și înaltă performanță să punem umărul la dezvoltarea unor proiecte publice prin care să vizăm obținerea de rezultate și nu de comunicate de presă.”

Cu deosebit respect,

Ovidiu Pănăzan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea