Drept la replică – Ovidiu Pănăzan cu privire la excluderea sa din PNL Alba

 „Ca urmare a articolului apărut în publicația dumneavoastră cu privire la excluderea mea din PNL în data de 10 iunie,  în virtutea dreptului la replică, vă rog să publicaţi următorul drept la replică.

Ovidiu Panazan parteneriat PSDMai întâi de toate aș vrea să stăruim asupra unor aspecte de ordin tehnic, eu am devenit membru al PSD Alba Iulia in luna aprilie, moment în care calitatea de membru al PNL a încetat de drept, fără a fi nevoie de o demisie formala din PNL. Actul de excludere a mea din PNL este doar un exercițiu de imagine pe care nu doresc să îl comentez. În virtutea adevărului e bine ca cititorii dumneavoastră să cunoască următorul fapt, calitatea mea de secretar general al Federației Române de Powerlifting nu a fost obținută ca urmare a vreunui demers politic ci prin foarte multa munca și de la nivelul acestei funcții nu am făcut niciodată politică și nici nu o să fac vreodată. Fac mentiunea ca sunt singurul secretar general al unei federatii sportive nationale neretribuit de la bugetul de stat si ca imi castig existenta muncind la o societate comerciala privata.

Apoi, aici nu este vorba sub nici o formă despre trecerea de la PNL la PSD prin nerespectarea valorilor liberale, așa cum în mod perfid se afirmă. Calitatea de membru PSD nu a fost obținută împotriva cuiva ci pentru un proiect care să răspundă cerințelor dintr-un domeniu de interes major, sportul cel în care am obținut rezultate care îmi permit să vorbesc. Preocuparea față de managementul sportiv, față de sprijinirea corectă și mai ales legală a sportului județean nu au culoare politică. Așa se întâmplă în țările dezvoltate unde am reprezentat de atâtea ori România.

PSD-ul a fost dispus să nu ne pierdem în detalii și să facem pași concreți în direcția unor acțiuni de care să beneficieze un număr cât mai mare de cetățeni din judetul Alba. Chiar dacă e încă greu de înțeles în Alba Iulia, politica este despre oameni și nu despre lideri politici care semnează acte de excludere fără nici o valoare. Decizia mea a fost legată de trecerea la un alt nivel de abordare asupra sportului de masă dar și a celui de performanță din județul Alba și nu de interese partinice. Acest principiu mă ține departe de discuțiile din zona politică. Nu mă aștept însă ca toată lumea să înțeleagă asta și cred că avem teme mult mai importante de abordat decât cele politicianiste. Îi aștept oricând pe toți cei interesați de sport și înaltă performanță să punem umărul la dezvoltarea unor proiecte publice prin care să vizăm obținerea de rezultate și nu de comunicate de presă.”

Cu deosebit respect,

Ovidiu Pănăzan

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

8 Comentarii

Mariana 1 10 iunie 2014 at 23:23

Mai Panazane eu am inteles ca pentru desavarsirea ta, trebuia sa treci la un nivel superior (nu conteaza pe ce plan), ca sa nu te pierzi in detalii. Si ai gasit solutia ! PSD-ul ! Pai daca urasti comunicatele de presa de ce l-ai mai dat ? Esti confuz si cred ca altcineva ti-a scris dreptul la replica. Parerea mea.

alin 10 iunie 2014 at 23:52

F binr ca ai plecat de laga Omul marilor vulgaritati! D-le Roman comentarile de pe facebook va caracterizeaza personalitatea! Ca si om public nu este permis un asemenea limbaj vulgar! de ce ati sters? Rusine sa va fie!

rares 11 iunie 2014 at 0:20

Si daca a plecat ce?Sa fie sanatos!

Z L U Popa 11 iunie 2014 at 0:27

Si pe mine m-au injurat ca la usa cortului din biroul lor de pe Facebook!

Lulu 11 iunie 2014 at 7:31

Sunt curios ce functie va ocupa in PSD si acest domn…venit de la PNL, via…. si cine-l tine in brate din PARTID. Daca am ajuns sa avem in partid toate…………altor partide, in mod cert PSD-ul va avea priza la oamenii de rind!

gogu 11 iunie 2014 at 9:15

:))))))Abia astept ca domnul Darzu sa desavarseasca marile proiecte sportive de masa si de performanta „la alt nivel”
Cu ce oameni promoveaza in Alba, m-as mira, dar poate e capabil de minuni si noi nu stim:)))))

nicu 11 iunie 2014 at 10:34

Aceta este profilul omului politic in Romania. Ma refer in general, nu la persoana din articol. Nu este vorba de nicio doctrina politica ci de a accede la putere( ciolan, ca sa ma exprim mai vulgar). Daca dorim sa vorbim despre coloana vertebrala a acestor specimene politice am avea ce discuta!

Andrei 13 iunie 2014 at 1:54

Cum sa nu pleci din PNL cand Florin Roman este cel mai mare sarlatan. Nu ma surprinde deloc faptul ca lumea pleaca la alte partide. Doar prin faptul ca sustin ca l-au exclus de curand din PNL pe domnul Panazan care a plecat singur la PSD de ceva luni mi se pare foarte comic si ma face sa cred ca tot partidul PNL e unul format din bufoni.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...