Rămâi conectat

Politică Administrație

Dragoș Crișan, noul primar al municipiului Aiud: ”E o onoare și o responsabilitatea de a fi primarul dumneavoastră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan, noul primar al municipiului Aiud: ”E o onoare și o responsabilitatea de a fi primarul dumneavoastră”

Dragoș Crișan este noul primar al municipiului Aiud, după alegerile locale din 9 iunie 2024. Acesta a învins-o pe Oana Badea, astfel, PNL pierzând una dintre cele mai importante primării liberale din județ.

”Vă mulțumesc, dragii mei aiudeni! Vă mulțumesc tuturor celor care, duminică, ați mers la vot și indiferent de opțiunea pe care ați avut-o, v-ați îndeplinit cu bună credință obligația de cetățeni ai municipiului Aiud.

Campania și alegerile s-au încheiat, iar de acum suntem cu toții în #echipaAIUDENILOR, indiferent ce păreri sau opțiuni politice am avut fiecare dintre noi. Eu vă asigur că voi fi primarul tuturor aiudenilor și împreună vom construi ceea ce Aiudul are nevoie: UNITATE pentru COMUNITATE!

Citește și: PSD Alba, victorie zdrobitoare la Aiud: Dragoș Ionuț Crișan câștigă mandatul de primar al municipiului

Vin la primărie cu cele mai bune intenții, cu proiecte serioase și cu o nouă viziune pentru a construi împreună Aiudul cu adevărat european.

Ușa primarului dumneavoastră va fi deschisă pentru fiecare cetățean și vă rog să îndrăzniți să mă abordați mereu pentru orice problemă legată de municipiu. Cu sinceritate vă spun că voi fi primarul care tratează cu aceeași unitate de măsură fiecare aiudean, un primar care ascultă oamenii și se consultă cu ei în problemele administrative.

Vin la primărie pentru a-i trata cu respect și colegialitate pe viitorii mei colegi, care lucrează acum în administrația locală. Așa cum am mai spus, cei care își fac treaba cu dedicare și corectitudine, vor avea în mine un sprijin și un om care va munci, alături de ei, umăr la umăr. Cei care au venit pe pile sau cu carnetul de partid în mână, vor trebui să se apuce serios de treabă sau să lase locul unor oameni, care vor fi selectați pe criterii de meritocrație.

În încheiere, doamnei Oana Badea îi doresc succes în îndeplinirea ultimelor luni din mandat și sper că vom avea o colaborare bună pentru predarea a tot ceea ce ține de conducerea municipalității. Sunt sigur că este un om echilibrat, care nu va pedepsi Aiudul și aiudenii pentru votul de duminică, înglodând primăria în și mai multe datorii sau blocând investiții și proiecte.

Nu în ultimul rând, chiar dacă le-am mulțumit și personal, vreau să le spun și public colegilor mei că mă simt binecuvântat pentru că am alături oameni atât de minunați. Fiecare a fost extrem de important în toată această competiție și nu aș fi reușit fără ei și fără aiudeni. De data aceasta, echipa chiar a făcut diferența.

Mă plec cu respect în fața tuturor aiudenilor, a celor care m-au votat, dar și a celor care i-au votat pe ceilalți competitori. Ați participat cu toții la exprimarea democrației și meritați felicitări. E o onoare și o responsabilitatea de a fi primarul dumneavoastră. E mult de lucru, e nevoie să fim toți aiudenii o echipă, iar Aiudul va fi pe mâini bune!

Cu mulțumiri și cu bună credință,
Dragoș Crișan
Primarul dumneavoastră”, a transmis Dragoș Crișan pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rezultate parțiale alegeri locale 2024: PSD – 1.676 de primari, PNL – 1.133 primari, UDMR – 200 primari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate parțiale alegeri locale 2024: PSD – 1.676 de primari, PNL – 1.133 primari, UDMR – 200 primari Biroul Electoral Central a publicat, joi 27 iunie 2024, versiunile parțiale ale Procesului-verbal privind centralizarea pe țară a voturilor și constatarea rezultatului pentru alegerea primarilor la scrutinele din 9 iunie 2024 și 23 iunie 2024. Rezultatele finale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea