Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dovezi de… dragoste în stil neaoş românesc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

O parte dintre conjudeţenii noştri au sărbătorit Valentine’s Day cu toată forţa (fizică) disponibilă, întrecându-se nu în declaraţii romantice, ci în pumni şi palme împărţite cu dărnicie, în stânga şi dreapta (sau faţă şi spate, după caz). Toate incidentele au fost contorizate în dispeceratele de la poliţie, ambulanţă, jandarmi sau ISU, unde în week-end „dragostea” astfel exprimată s-a revărsat în valuri-valuri….
lA dat… dragoste, la toată lumea
În noaptea de 12/13 februarie, în jurul orei 1.30, poliţiştii Baia de Arieş aflaţi în patrulare, l-au identificat pe un localnic – P.L.R., de 35 de ani, într-un parc din oraş. Tânărul, băut bine, flutura energic un cuţit de bucătărie şi îi îmbia pe rarii trecători prin zonă cu tot felul de oferte şi bonusuri cu tentă sexuală. Temperamentul „erotic” i-a fost potolit de poliţişti cu un dosar pentru „port fără drept al cuţitului în locuri unde s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică”.
lDragoste ţinută în… pumni şi palme
Într-atât s-a încins atmosfera într-un bar din Vinţu de Jos duminică după-amiaza, pe la ora 18.21 că a fost necesar să intervină mascaţii din trupele SPIR Alba pentru a potoli spiritele. Iniţial, în localul unde a izbucnit conflictul au intervenit doar poliţiştii din Vinţu de Jos dar aceştia, constatând că sunt depăşiţi numeric, au solicitat intervenţia mascaţilor. La faţa locului s-a constatat că M.V.D. de 23 şi M.C.C., de 20 de ani, ambii din comuna Vinţu de Jos, au provocat un scandal în incinta localului şi au distrus bunuri, refuzând să părăsească barul. Cei doi erau însoţiţi de alte…nouă persoane, toate sub influenţa băuturilor alcoolice. Toţi cheflii au fost conduşi la sediul postului de poliţie Vinţu de Jos.
lDragoste ascunsă în pumni. Mulţi pumni!
Tot duminică, dimineaţa, la ora 4.53 Poliţia Aiud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Cuza Vodă din Aiud, în dreptul unui local, a izbucnit un scandal. Echipa de siguranţă publică deplasată la faţa locului a intervenit pentru aplanarea conflictului. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că M.C.O., de 25 de ani, din Aiud, l-a înjurat şi i-a tras mai mulţi pumni în cap unui alt tânăr de 27 de ani, din Aiud. Acesta, dărâmat de atâta …atenţie, a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA

l


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima” Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea