Ziarul Unirea

Dovezi de… dragoste în stil neaoş românesc

O parte dintre conjudeţenii noştri au sărbătorit Valentine’s Day cu toată forţa (fizică) disponibilă, întrecându-se nu în declaraţii romantice, ci în pumni şi palme împărţite cu dărnicie, în stânga şi dreapta (sau faţă şi spate, după caz). Toate incidentele au fost contorizate în dispeceratele de la poliţie, ambulanţă, jandarmi sau ISU, unde în week-end „dragostea” astfel exprimată s-a revărsat în valuri-valuri….
lA dat… dragoste, la toată lumea
În noaptea de 12/13 februarie, în jurul orei 1.30, poliţiştii Baia de Arieş aflaţi în patrulare, l-au identificat pe un localnic – P.L.R., de 35 de ani, într-un parc din oraş. Tânărul, băut bine, flutura energic un cuţit de bucătărie şi îi îmbia pe rarii trecători prin zonă cu tot felul de oferte şi bonusuri cu tentă sexuală. Temperamentul „erotic” i-a fost potolit de poliţişti cu un dosar pentru „port fără drept al cuţitului în locuri unde s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică”.
lDragoste ţinută în… pumni şi palme
Într-atât s-a încins atmosfera într-un bar din Vinţu de Jos duminică după-amiaza, pe la ora 18.21 că a fost necesar să intervină mascaţii din trupele SPIR Alba pentru a potoli spiritele. Iniţial, în localul unde a izbucnit conflictul au intervenit doar poliţiştii din Vinţu de Jos dar aceştia, constatând că sunt depăşiţi numeric, au solicitat intervenţia mascaţilor. La faţa locului s-a constatat că M.V.D. de 23 şi M.C.C., de 20 de ani, ambii din comuna Vinţu de Jos, au provocat un scandal în incinta localului şi au distrus bunuri, refuzând să părăsească barul. Cei doi erau însoţiţi de alte…nouă persoane, toate sub influenţa băuturilor alcoolice. Toţi cheflii au fost conduşi la sediul postului de poliţie Vinţu de Jos.
lDragoste ascunsă în pumni. Mulţi pumni!
Tot duminică, dimineaţa, la ora 4.53 Poliţia Aiud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Cuza Vodă din Aiud, în dreptul unui local, a izbucnit un scandal. Echipa de siguranţă publică deplasată la faţa locului a intervenit pentru aplanarea conflictului. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că M.C.O., de 25 de ani, din Aiud, l-a înjurat şi i-a tras mai mulţi pumni în cap unui alt tânăr de 27 de ani, din Aiud. Acesta, dărâmat de atâta …atenţie, a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA

l

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419