Rămâi conectat

Actualitate

Donație în valoare de 60.000 de euro pentru reabilitarea școlilor din România. Inițiativă a companiei Elis Pavaje

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Donație în valoare de 60.000 de euro pentru reabilitarea școlilor din România. Inițiativă a companiei Elis Pavaje

Compania Elis Pavaje a donat materiale în valoare de 60.000 de euro, pentru a continua procesul de reabilitare a școlilor din România.

Potrivit sursei citate, suma de 60.000 euro reprezintă contravaloarea a 4000 mp şi 2500 metri liniari de pavele şi borduri şi va fi livrată către 21 de şcoli primare şi gimnaziale rurale. Produsele Elis Pavaje vor schimba complet zonele de acces în şcoli, spaţiile de joacă şi relaxare destinate elevilor şi profesorilor.

Pentru cei mici, şcoala constituie locul în care îşi petrec cea mai mare parte a timpului, iar condiţiile oferite de mediul de învăţământ nu se ridică mereu la cele mai înalte standarde, pentru a dezvolta creativitatea copiilor şi a le oferi acel sentiment de siguranţă şi dorinţă de dezvoltare

Astfel, Elis Pavaje doreşte să schimbe acest lucru, şi, alături de Asociaţia BookLand, continuă proiectul de reabilitare a curţilor pentru 21 de şcoli din mediul rural.

„Ce poate fi mai important pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor noştri dacă nu accesul la o educaţie de calitate? Peste 80% dintre şcolile româneşti nu au beneficiat de lucrări esenţiale de reabilitare, aşa că şi în acest an, sprijinim initiativa Asociaţiei BookLand, continuând proiectul „Păşeşte cu încredere în şcoală” ce a avut rezultate foarte bune anul trecut, când am amenajat 11 şcoli.

Copiii au avut parte de cea mai frumoasă surpriză şi s-au putut bucura de curţile nou amenajate. Anul acesta vom suplimenta contribuţia si vom reabilita spaţiile exterioare a 21 de noi şcoli din mediul rural. Creşterea implicării este un pas firesc, iar în parteneriat cu BookLand vom aduce şi anul acesta bucurie pentru mii de copii.” – a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje.

Conform comunicatului, echipa BookLand, initiatoarea proiectului de reamenajare a scolilor din mediul rural, şi-a propus să crească an de an numărul de şcoli renovate, iar Elis Pavaje susţine cu bucurie această iniţiativă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea