Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi tineri din Alba, trimiși în judecată după ce au tâlhărit un taximetrist: L-au imobilizat și i-au sustras telefonul și 300 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

G. Daniel şi M. Gheorghe, doi tineri din Răchita, comuna Săsciori, judetul Alba, au fost trimişi în judecată de procurori pentru tâlhărie după ce au agresat un teximetrist.

Aceștia sunt acuzaţi că au deposedat cu forţa un taximetrist de telefonul mobil şi de portmoneu, după ce i-ar fi solicitat să-i ducă până în localitatea Răchita.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 24/25 octombrie 2020, în jurul orei 01,30, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, taximetrist, a sesizat, prin 112, faptul că a fost victima unei infracţiuni.

Citește și: Cum a ajuns o femeie din Alba ”vedetă” pe mai multe site-uri porno fără să ştie. A depus plângere la poliţie împotriva celui care a filmat-o cu o cameră ascunsă

Doi tineri i-ar fi cerut să efectueze o cursă până în localitatea Răchita. Ajunşi la destinaţie, unul dintre ei l-ar fi imobilizat, iar celălalt i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul în care avea suma de 300 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au reuşit, în scurt timp, să-i identifice pe cei doi tineri bănuiţi de tâlhărie, ambii din localitatea Răchita, comuna Săsciori, cu vârste de 20 respectiv 27 de ani.

Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, ulterior fiind cercetaţi în stare de libertate. Rechizitoriul Parchetului a fost înregistrat la Judecătoria Sebeş luni, 28 decembrie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea