Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Doi medici noi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rp_Spitalul-Judetean-de-Urgenta-Alba-Iulia05-300x200.jpgÎn urma concursurilor organizate în 17 şi 19 februarie de Spitalul Județean de Urgenţă  din Alba Iulia, doi medici specialiști în dermatologie şi în medicina de urgenţă vor profesa în Oraşul Marii Uniri.

La concursurile organizate de spital au fost depuse câte un singur dosar pentru un post, iar preşedintele comisiei a fost dintr-un centru universitar.

Medicul dermatolog Mihaela Popa, originar din Bacău a terminat rezidenţiatul în Cluj Napoca şi a început deja să profeseze în Alba Iulia. Candidata care a obţinut postul de medic la UPU are experienţă în medicina de urgenţă şi în cazul intervenţiilor în care a fost nevoie de transportul pacienţilor cu elicopterul SMURD. Este considerată „un mare câştig” pentru Alba şi o „pierdere imensă” pentru Craiova. Momentan ea este în Craiova şi va ajunge în Alba Iulia, la sfârşitul lunii februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea