Doi bărbați din Alba s-au ales cu dosar penal pentru violență în familie după ce și-au agresat soțiile

Doi bărbați din Alba s-au ales cu dosar penal pentru violență în familie după ce și-au agresat soțiile

Două femei, una din comuna Cricău și o alta din Aiud au reclamat poliției în data de vineri, 21 februarie, două cazuri de violență domestică, venite din partea concubinilor.

Polițiștii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția. Bărbatul nu a respectat măsurile prevăzute în ordinul de protecție.

ELIT

La data de 21 februarie 2020, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din comuna Cricău, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soț.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soția sa, ar fi lovit-o în zona membrelor inferioare.

Mihail David - 2020

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

După câteva ore, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul se afla la domiciliul său, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de soția sa și de domiciliu.

Bărbatul s-a ales cu încă un dosar penal, pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu.

De asemenea, un alt bărbat s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie, după ce și-a agresat soția.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 februarie 2020, polițiștii din Aiud au fost sesizați, de către o femeie, de 59 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 18 februarie 2020, în jurul orei 22.00, ar fi fost agresată de soț.

Femeia a mai susținut că, în cursul zilei de 21 februarie 2020, soțul său ar fi amenințat-o cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile, prin care l-au obligat să părăsească domiciliul și să păstreze distanța față de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...