Rămâi conectat

Actualitate

Directorul ANM, despre sosirea primăverii în România: „Luna martie este o lună capricioasă în ceea ce priveşte condiţiile meteo”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunțat când își va face simțită prezența primăvara, cu adevărat, în România, dar și cât timp se vor manifesta fenomenele meteo specifice iernii, arată DCNEWS.ro.

”Este cod galben de ninsori, până joi dimineaţă la ora 6:00, pentru ninsori însemnate cantitativ şi local strat de zăpadă consistent în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei, în zona munţilor Banatului, Carpaţii Meridionali şi de Curbură, pentru că începând din această noapte, mâine şi chiar până în dimineaţa zilei de joi va ninge însemnat cantitativ. Vorbim şi de intensificări ale vântului, cu viteze de 45 până la 55 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Vorbim de temperaturi mai coborâte decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Maximele se vor situa între -1 până la 7 grade Celsius, iar minimele vor fi de la -7 la 2 grade Celsius. De joi, vremea rămâne rece, cu maxime între 1 şi 9 grade, iar minime de la -10 la -2 grade Celsius”, a explicat Elena Mateescu la România TV.

Sursa: DCNEWS.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea