Rămâi conectat

Curier Județean

Despăgubiri URIAȘE pentru fabrica de condimente Solina din Alba Iulia, care a ars complet. 50 de milioane de lei plătite de firma de asigurări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firma de asigurări Omniasig a calculat cât trebuie să plătească pentru fabrica de condimente Solina din Alba, care a ars complet, suma fiind 50 de milioane de lei.

Aceasta este una dintre cele mai mari despăgubiri plătite de Omniasig în ultima perioadă.

Omniasig, cel mai mare asigurător non-auto din piaţa locală, va plăti o despăgubire de peste 50 milioane de lei (peste 10 mil. euro) pentru fabrica de condimente Solina din Alba care a ars complet la începutul lunii februarie 2019.

Omniasig va achita despăgubirea în baza unei poliţe de tip asigurare de incendiu şi alte riscuri pentru clădiri şi conţinut. Com­pania a anunţat că a finalizat instrumentarea dosarului de daună şi este în plin proces de efectuare a plăţii.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea