Rămâi conectat

Ştirea zilei

Descoperă Cetatea Alba Carolina și județul Alba la #instawalkAB

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei mai activi instagrammeri din Alba și Cluj vor petrece două zile lipiți de obiectivele telefoanelor, ca să descopere ei și să le arate și altora frumusețea cetății Alba Carolina (sâmbătă) și peisajele spectaculoase din județ (duminică – la Vidra, Albac și Arieșeni).

Este vorba despre un proiect la care au lucrat Andrei Aroneț și Robert Katai, organizat de Instagramology și Andrei Aroneț  cu sprijinul Târgului Național de Turism Rural Albac și al Consiliului Județean Alba, pus pe roți de Tabita Tour: #instawalkAB, cu ajutorul căruia Cetatea Alba Carolina și destinațiile turistice din județul Alba vor deveni mai vizibile în mediul online, prin fotografii care vor fi surprinse și publicate „în direct” pe Internet în zilele de 7 și 8 septembrie.

Iată cum își prezintă Andrei Aroneț proiectul:

”V-am mai spus că m-am îndrăgostit în de Alba Iulia? Îmi place enorm cetatea Alba Carolina restaurată, spațiile pietonale imense care includ universități și Muzeul Unirii, centrul devenit o scenă imensă pentru festivaluri și oamenii care se plimbă printr-un decor al unor timpuri mai frumoase.

Vreau ca tot mai mulți oameni să descopere ce se întâmplă în Alba Iulia, așa că abia așteptam să anunț cel mai recent proiect(el) la care am lucrat: #instawalkAB. Adică Instagram – Walk – Alba. Bineînțeles, împreună cu Robert Katai, inițiatorul Instagramology și „ambasadorul neoficial” al acestei rețele de socializare în România.

Oricine poate ajunge sau este din Alba, are un cont de Instagram și vrea să ni se alăture sâmbătă pentru o plimbare în Alba Iulia este binevenit! În limita locurilor disponibile duminică, acceptăm aplicații și pentru traseul din județ.

Lista participanților confirmați până acum și traseul nostru îl puteți descoperi pe secțiunea dedicată din cadrul Instagramology. #instawalkAB este un mod curajos de a promova peisajele și oamenii din Alba și le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea și sprijinirea acestui eveniment”.

„Conceptul de Instawalk, o întâlnire în lumea reală a oamenilor activi pe Instagram, este o obișnuință în străinătate. Strângem acum rândurile și în comunitatea românească și îi invităm pe toți cei care vor să ni se alăture sâmbătă, când vom fotografia și filma schimbarea gărzii în Cetate, iar apoi vom parcurge Traseul celor Trei Fortificații și Traseul Porților. Iar dacă nu aveți cont de Instagram, durează un minut să creați unul. Apoi, îi veți întâlni pe cei care vă pot spune totul despre folosirea acestei rețele sociale”, spune la rândul său Robert Katai, fondatorul Instagramology, o comunitate dedicată utilizatorilor Instagram.

SURSA: aronet.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea