Rămâi conectat

Sport

Derby-ul Seriei a 5-a pe Crişul Alb *Oficialii Metalurgistului Cugir nu se tem de meciul cu Naţional: „vrem victoria la Sebiş”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir este derby-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, întâlnindu-se primele două clasate din ierarhie, în Arad acest duel fiind caracterizat drept „partida primăverii”. Pe Crişul Alb formaţia de sub Drăgana poposeşte din postura de lider, cu două puncte avans faţă de trupa lui Mihai Petcuţ, ce-şi joacă postul în cazul unui rezultat nefavorabil. În tur, sub Drăgana a fost coşmar pentru Metalurgistul, ce a pierdut 1-3 (0-2), „hat-trick” golgheterul Blănaru (reuşită de consolare Iovănescu), partidă în care vizitatorii au avut doi eliminaţi (Ov. Morariu, Miron).

*Arădenii în criză acasă, Opric n-a pierdut de 8 meciuri!

Naţional Sebiş n-a mai câştigat pe teren propriu din etapa a 6-a (4 octombrie 2013, 2-0 cu Unirea Dej) traversând o profundă criză de formă, cel mai slab atac intern din serie (7 reuşite), n-a înscris în această primăvară în faţa fanilor, rezultând 4 remize (scoruri albe cu CS Ineu, CS Oşorhei şi Arieşul Turda, 1-1 cu FCM Baia Mare) şi un eşec (0-2) cu Sănătatea Cluj, în 8 noiembrie, data ultimei înfrângeri stagionale. În schimb, Metalurgistul are o serie excelentă, 8 partide invincibile, cu 5 victorii la rând şi 5 luni fără eşec (0-2 la Jucu, etapa a 10-a, 26 octombrie 2013).

*Bodan Petric, despre declarata coaliţie arădeană: „este urât ce se întâmplă”

Fără golgheterul Cârstean (suspendat), dar cu Tiut revenit între buturi, Metalurgistul va pleca încă de astăzi în Arad pentru întâia deplasare din 2014. După confruntarea cu FC Municipal Baia Mare, directorul sportiv Bogdan Petric şi-a prezentat părerea referitoare la întâlnirea-cheie din etapa a 20-a. „Avem moral bun, spre ca băieţii să evolueze cât mai bine şi, la fel ca în orice meci, mergem la Sebiş să câştigăm. Nu ne aşteptăm la o atmosferă ostilă, ne dorim un derby frumos”, a spus oficialul cugirean.

*”Probabil asta a învăţat Ionuţ Popa în anii de fotbal”

Chestionat asupra posibilei coaliţii arădene, înfiripată declarativ (Ionuţ Popa şi Pavel Piroş – Şoimii Pâncota) în ideea de a stopa Metalurgistul din cursa spre Liga a 2-a, Bogdan Petric şi-a îndreptat replica spre Ionuţ Popa, un apropiat al echipei de pe locul secund. „Am rămas uimit de declaraţii, când un conducător ca Ionuţ Popa zice să se întâlnească, să facă diverse calcule, cum ar fi mai bine să nu termine Cugirul pe locul întâi. Înseamnă că domnul Popa asta a învăţat în acei ani pe care i-a petrecut în fotbal. Nu vreau să vorbesc despre dânsul, dar este urât, pentru că fotbalul se joacă pe teren”, a declarat Bogdan Petric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea