Deputatul Florin Roman, despre trecerea senatorului PSD Daniel Breaz la PNL: ”Nu exită o asemenea negociere”

Deputatul Florin Roman a vorbit vineri, în cadrul unei conferințe de presă, despre informațiile recent apărute în presă, conform cărora senatorul PSD Daniel Breaz și-r fi negociat trecerea la PNL.

Roman a declarat că nu există o asemnea negociere, iar Daniel Breaz a a votat alături de PSD căderea Guvernului Orban, lucru nefiresc dacă zvonurile de trecere la PNL ar fi fost adevărate: ”Nu exită o asemenea negociere, zvonuri pot să circule mult și bine, senatorul Breaz, dacă era așa cum se zvonește, ar fi fost prezent și la votul pentru dărâmarea Guvernului Orban și ar fi votat în favoarea PNL. Așa cum știti, Daniel Breaz a votat alături de PSD căderea Guvernului Orban. Citește și: Senatorul PSD Daniel Breaz, TENTATIVĂ de traseism politic, eșuată momentan! A negociat trecerea la PNL

INFORMARE COVID-19

Nu a existat o întâlnire cu Ludovic Orban, noi ne întâlnim săptămânal în Parlamentul României, dar până acum nu am fost atenționat că asta e o negociere. Sunt convins că și luni la învestirea Guvernului acesta va absenta și atunci mă întreb care ar fi înțelegerea. Înțeleg că ideea ar fi că vine la noi pentru votul lui, dar el a votat împotriva Guvernului și bănuiesc că luni va fi alături de PSD în neîndeplinirea cvorumului,” a spus Florin Roman.

Potrivit unor surse politice liberale, senatorul PSD Daniel Breaz şi-ar fi negociat intrarea în PNL, liberalii având nevoie şi de parlamentari de la PSD pentru a avea cvorum luni, 24 februarie, la votul de investitură a Guvernului.

Daniel Breaz ar fi condiţionat intrarea în PNL de acordarea locului I pe listele pentru Senat în judeţul Alba, sau a locului al doilea pe listele la Camera Deputaţilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...