Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL de Alba, Florin Roman: ”Președintele a ales să fie responsabil, nu simpatic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cazul revocării Procurorului șef al DNA , președintele Klaus Iohannis a ales să fie responsabil, nu simpatic.

PSD ar fi dorit aruncarea în haos și instabilitate a României, în anul Centenarului Marii Uniri și doar cu câteva luni, înainte de preluarea conducerii Uniunii Europene. Va dați seama cum s-ar fi uitat europenii la noi, când Liviu Dragnea dă foc României doar pentru a scăpa de dosare penale.

Dubla măsură este însă modul de lucru al baronului de Teleorman. PSD, Dragnea și Tăriceanu a amenințat cu suspendarea președintelui Klaus Iohannis, dacă nu o demite de Kovesi ca urmare a deciziei CCR. Pai va dau un exemplu la indigo, unde Tăriceanu și Dragnea refuza aplicarea unei hotărâri CCR: demiterea unui membru al Consiliului National al Combaterii Discriminării, și anume doamna Theodora Bertzi din partea ALDE.

Am contestat numirea acestei doamne, atât în cadrul comisiei juridice, cât și în plen, ca nu respecta condițiile legale. PNL a contestat hotărârea Parlamentului la Curtea Constituțională, care a desființat în integralitate numirea doamnei Bertzi și prezența ei în CNCD. Dragnea și Tăriceanu refuză să pună în aplicare decizia CCR, obligatorie și valabilă și pentru ei. Aici nu e o problemă de constituționalitate și de timp rezonabil? La ei nu se pune? În acest timp, doamna Bertzi votează amenzi pentru “penali” împotriva președintelui, semnează adrese oficiale din partea CNCD.

Cred că și Dragnea și Tăriceanu trebuie suspendați întrucât refuză punerea în aplicare a unei decizii a CCR!

Florin Roman, deputat PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea