Deputat PNL de Alba, Florin Roman: ”Președintele a ales să fie responsabil, nu simpatic”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În cazul revocării Procurorului șef al DNA , președintele Klaus Iohannis a ales să fie responsabil, nu simpatic.

PSD ar fi dorit aruncarea în haos și instabilitate a României, în anul Centenarului Marii Uniri și doar cu câteva luni, înainte de preluarea conducerii Uniunii Europene. Va dați seama cum s-ar fi uitat europenii la noi, când Liviu Dragnea dă foc României doar pentru a scăpa de dosare penale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Dubla măsură este însă modul de lucru al baronului de Teleorman. PSD, Dragnea și Tăriceanu a amenințat cu suspendarea președintelui Klaus Iohannis, dacă nu o demite de Kovesi ca urmare a deciziei CCR. Pai va dau un exemplu la indigo, unde Tăriceanu și Dragnea refuza aplicarea unei hotărâri CCR: demiterea unui membru al Consiliului National al Combaterii Discriminării, și anume doamna Theodora Bertzi din partea ALDE.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am contestat numirea acestei doamne, atât în cadrul comisiei juridice, cât și în plen, ca nu respecta condițiile legale. PNL a contestat hotărârea Parlamentului la Curtea Constituțională, care a desființat în integralitate numirea doamnei Bertzi și prezența ei în CNCD. Dragnea și Tăriceanu refuză să pună în aplicare decizia CCR, obligatorie și valabilă și pentru ei. Aici nu e o problemă de constituționalitate și de timp rezonabil? La ei nu se pune? În acest timp, doamna Bertzi votează amenzi pentru “penali” împotriva președintelui, semnează adrese oficiale din partea CNCD.

Cred că și Dragnea și Tăriceanu trebuie suspendați întrucât refuză punerea în aplicare a unei decizii a CCR!

Florin Roman, deputat PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Gheorghe 9 iulie 2018 at 19:43

Roman este pentru noi Dragnea doi! Prietenul patronilor de asfalt, pentru care soferii ce respecta legea sunt un pericol. Sper ca legee ce-a propus-o sa-l ingroape! La propriu sau la figurat, nu conteaza!

lulutza 9 iulie 2018 at 19:45

Yes mann !

suparare in psd 9 iulie 2018 at 23:22

Pesediştii se iau de Dragnea: “Iohannis a pus trei premieri de la noi şi a demis-o pe Codruţa. Tu ce ai făcut?

1918 9 iulie 2018 at 23:29

Pune joarda pe ei domnule,la mu ca nu la strans likeuri!

marius 11 iulie 2018 at 15:01

,,responsabil cu sectorul suflete,,
Gogol are un roman foarte frumos ,, Suflete moarte,,

Comentariile sunt oprite