Rămâi conectat

Actualitate

Demisii pe bandă rulantă la Guvern: Plecarea Vioricăi Dăncilă strică planurile PSD-iștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odraslele celor din PSD încep să-și dea demisia din funcțiile deținute prin numirile fostului premier Viorica Dăncilă. Două astfel de demisii au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Odată instalat noul Executiv PNL, au început demisiile celor numiți de Premierul demis Viorica Dăncilă. Conform Monitorului Oficial de miercuri, fiul fostului Premier Adrian Năstase, Mihnea Năstase, a demisionat din funcția de consilier onorific. Acesta fusese numit prin decizia fostului premier Viorica Dăncilă, în luna iulie, în funcția de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor.

De asemenea, Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, și-a dat demisia din funcția de secretar de stat.

Pe lângă cei doi, Monitorul oficial mai menționează alte demisii dar și numirea noului șef al Cancelariei, Ionel Dancă.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea