Decesul pacientei de doar 39 de ani, infectată cu noul coronavirs SARS-CoV-2, PRECIZĂRI și EXPLICAȚII ale Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O femeie, în vârstă de 39 de ani, a fost adusă în dimineața zilei de duminică, 21 iunie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, cu simptome specifice de COVID-19 (febră 38,1 °C, dispnee, tuse seacă, paloarea tegumentelor cu debut de trei zile).

Citește și: Femeie de 39 de ani din Alba Iulia, FĂRĂ comorbidități, declarată decedată de Coronavirus. Este al 24-lea deces din județ

De la Unitatea de Primiri Urgențe a fost transferată în compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul izolatorului SJU Alba Iulia, singură într-un salon, cu diagnostic bronhopneumonie bilaterală covid, insuficiență respiratorie acută, șoc septic, MSOF.

ELIT

Starea pacientei s-a depreciat brusc, prezentând un stop cardio-respirator și necesitând resuscitare cardio-respiratorie, intubație, ventilație mecanică și suport inotrop.

Pacienta a fost confirmată duminică după-masa cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2, în urma analizelor efectuate în cadrul laboratorului SJU Alba Iulia. Femeia a decedat in cursul zilei de luni, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Sepe 23 iunie 2020 at 21:20

Nu mai speriați lumea ca era plina de medicamente, deaia a murit nu de covid

Comentariile sunt oprite