Rămâi conectat

Monden-Clubbing

De Valentine’s Day: Alba Mall- zona cea mai fierbinte a iubirii

Alexandra Mates

Publicat

în

Ieri după amiază, începând cu ora 17:00, Valentine’s Day a umplut efectiv mall-ul de  tineri îndrăgostiţi şi nu numai. Ei au fost întâmpinaţi de „echipa lui Cupidon” care şi-a intrat foarte repede în rol. Astfel, manifestarea iubirii a început cu mult aşteptatul moment al căsătoriilor  în stil Las Vegas unde celebrul „Elvis” a oficiat zeci de căsătorii pentru o zi a unor perechi de tineri îndrăgostiţi. Un alt punct de atracţie pentru cei prezenţi l-a reprezentat „inimioarele cu răvaş” unde mulţi tineri participanţi au reuşit să câştige diverse premii cu profunde semnificaţii ale iubirii oferite de către  organizatori.

Toţi cei prezenţi s-au putut bucura de surpriza serii – Ionuţ Ionescu, unul dintre finaliştii concursului „Dansez pentru tine” împreună cu echipa sa de tineri dansatori, care a făcut spectacol cu un dans pe cea mai în vogă melodie, „Ai se eu te pego” a lui Michel Tello. Şi când iubirea a atins cote maxime în Alba Mall, s-a trecut la cea mai aşteaptată probă intitulată „Cel mai lung sărut„, în cadrul căreia un număr de 6 cupluri participante  au concurat pentru premiul pus în joc de către organizatori- o cină romantică în sala Ballroom. Surpriza mare a reprezentat-o faptul că 5 din cele 6 cupluri timp de peste o jumătate de oră au uitat să se mai oprească din sărutul prelung, astfel că organizatorii au decis să le acorde tuturor câte o cină romantică.
În jurul orei 20:30, formaţia „The Hearts” le-a oferit tuturor un recital de excepţie cu cele mai frumoase melodii de dragoste pentru a încununa astfel o seară a iubirii de neuitat la Alba Mall. Pe parcursul Zilei Îndrăgostiţilor pe un ecran din incinta Alba Mall au fost proiectate mesajele şi declaraţiile de iubire ale tinerilor prezenţi.
Felicitări organizatorilor pentru minunata seară oferită tinerilor albaiulieni de Valentine’s Day.  Într-adevăr se poate spune că Alba Mall a fost cea mai fierbinte zonă a iubirii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Alexandra MATEŞ

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 5 – 11 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 5 – 11 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Twisters / Tornade Avanpremiera Regia: Lee Isaac Chung Cu: Glen Powell, Maura Tierney, Kiernan Shipka, Daisy Edgar-Jones Gen Film: Actiune, Aventuri, Thriller Durată: 127 min Rating: N 15 Edgar-Jones joacă rolul lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea