Rămâi conectat

Economie

De Mărțișor! Se scumpește curentul cu peste 2,5%, începând de la 1 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scumpirea energiei este prevăzută pentru data de 1 martie, ceea ce înseamnă că primele facturi majorate vor fi suportate de consumatori de la 1 aprilie.

Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei a publicat proiectele de ordin prin care tarifele de distribuţie sunt majorate cu peste 2,5 % începând cu 1 martie. Practic, procentul aplicat la cifra de afaceri a crescut prin controversata ordonanta 114 de la 0,1% la 2%.

Spre exemplu, tariful E-Distribuţie Muntenia va creşte de la 107 lei pe megawatt/oră la aproape 110 lei.

Vom plăti facturi mai mari, din moment ce contribuţia de 2% pe cifra de afaceri impusă începând de anul acesta companiilor distribuitoare de energie prin ordonanța lăcomiei va fi suportată, aşa cum era previzibil, de consumatori, potrivit Digi24.ro.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

ANAT cere statului român să impună măsuri pentru combaterea turismului „la negru”: Consecințele turismului ilegal în România

Bera Larisa

Publicat

în

ANAT cere statului român să impună măsuri pentru combaterea turismului „la negru”: Consecințele turismului ilegal în România Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) afirmă că autorităţile române ar trebui să acorde o prioritate sporită combaterii „turismului la negru”, din cauza consecinţelor negative semnificative asupra industriei turismului şi economiei în general, conform unui comunicat remis, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea