Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dana Nanu, reacție după excluderea din PSD: ”Timpul va dovedi că PSD Alba Iulia nu înseamnă Călin Matieș și aștept ziua când PSD Alba Iulia și Alba vor avea lideri adevărați”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dana Nanu, reacție după excluderea din PSD: ”Timpul va dovedi că PSD Alba Iulia nu înseamnă Călin Matieș și aștept ziua când PSD Alba Iulia și Alba vor avea lideri adevărați”

După excluderea sa din PSD în urma votului exprimat astăzi în Consiliului Politic Județean, Dana Nanu a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare opinia sa despre votul covârșitor care susține excluderea ei din partid.

CITEȘTE ȘI: Cel mai activ consilier local din PSD Alba Iulia, Dana Nanu, EXCLUSĂ din partid de CPJ!

În urma unui vot azi în CPJ PSD Alba, am fost exclusă din PSD Alba Iulia, motivația principală fiind neparticiparea la ședințele biroului municipal Alba Iulia unde nici nu eram membru.

Voi continua să cred în valorile social democrate, nu îmi este rușine de nimic din ceea ce am făcut, toată munca mea a fost în interesul cetățenilor care m-au votat.

Timpul va dovedi că PSD Alba Iulia nu înseamnă Călin Matieș și aștept ziua când PSD Alba Iulia și Alba vor avea lideri adevărați, care să strângă în jurul lor, nu să dezbine, care să se poată ridica cu demnitate la nivelul funcțiilor pe care le vor deține.

Vremea circului a trecut, mai devreme sau mai tarziu își vor da seama toți albaiulienii de asta‼️

Mulțumesc foștilor mei colegi consilieri locali Stanciu Alin și Narcisa Ioana Bucureștean pentru votul lor și le promit că vom face împreună în continuare, multe lucruri bune pentru Alba Iulia!” a declarat consiliera locală.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea