Cursuri de înot pentru copii, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, din 1 noiembrie. Prețul pentru 10 ședințe

Începând de joi, 1 noiembrie 2018, la Bazinul Olimpic Alba Iulia va începe activitatea de inițiere înot copii, cu instructori angajați de Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

Abonamentul poate fi procurat de la casieria Bazinului Olimpic Alba Iulia și costă 250 lei pentru 10 ședințe, preț care include și intrarea în bazin. Valabilitatea abonamentului este de 30 de zile.

Abonamentul este netransmisibil, iar pierderea lui duce la pierderea ședințelor rămase neefectuate. Orarul de inițiere este de luni până vineri, între orele 17-20 pe culoarul 1 și 17-19 pe culoarul 8.

Pentru obținerea abonamentului este nevoie de adeverință medicală de la medicul de familie care sa ateste starea de sănătate, respectiv că beneficiarul nu suferă de boli transmisibile sau afecțiuni în care este contraindicată practicarea înotului.

Pe lângă cei patru instructori angajați, ceilalți instructori externi își vor putea desfășura în continuare cursurile de inițiere, în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare a Bazinului olimpic aprobat prin HCL 313/28.08.2018, cu închirierea culoarului la prețul de 200 lei/oră, de luni până sâmbătă, între orele 7-17.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Cetatean din Alba Iulia 31 octombrie 2018 at 8:23

„Ceilalti instructori externi isi vor putea desfasura in continuare activitatea intre orele 7-17”!!!!!! Asta e gluma???? In acest interval nu isi poate duce copilul nici un parinte. La initiere merg de regula copii mici care in acest interval ori sunt la gradinita, ori la scoala, ori la afterschool, ori dorm de amiaza, ori nu pot parintii sa-i aduca ca sunt la servici.
Asta e ca si cum primaria isi face firma de constructii, isi angajeaza proprii muncitori si lanseaza o noua lege in care spune ca firma primariei preia toate lucrarile din oras iar firmele externe isi pot desfasura activitatea in continuare in intervalul orar 23:00-06:00 sau cand temperaturile sunt sub -20 grade si doar daca mai platesc o taxa de x lei/ora de constructie.

Paul Balsan 31 octombrie 2018 at 13:59

„…Costă 250 lei pentru 10 ședințe, preț care include și intrarea în bazin. Valabilitatea abonamentului este de 30 de zile….”

2 antrenamente/saptamana inseamna 5 saptamani…
valabilitatea este de doar 30 de zile…

Calcule tipic „adiministratie locala / bugetari”

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...