Rămâi conectat

Sport

Cursuri de înot pentru copii, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, din 1 noiembrie. Prețul pentru 10 ședințe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de joi, 1 noiembrie 2018, la Bazinul Olimpic Alba Iulia va începe activitatea de inițiere înot copii, cu instructori angajați de Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

Abonamentul poate fi procurat de la casieria Bazinului Olimpic Alba Iulia și costă 250 lei pentru 10 ședințe, preț care include și intrarea în bazin. Valabilitatea abonamentului este de 30 de zile.

Abonamentul este netransmisibil, iar pierderea lui duce la pierderea ședințelor rămase neefectuate. Orarul de inițiere este de luni până vineri, între orele 17-20 pe culoarul 1 și 17-19 pe culoarul 8.

Pentru obținerea abonamentului este nevoie de adeverință medicală de la medicul de familie care sa ateste starea de sănătate, respectiv că beneficiarul nu suferă de boli transmisibile sau afecțiuni în care este contraindicată practicarea înotului.

Pe lângă cei patru instructori angajați, ceilalți instructori externi își vor putea desfășura în continuare cursurile de inițiere, în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare a Bazinului olimpic aprobat prin HCL 313/28.08.2018, cu închirierea culoarului la prețul de 200 lei/oră, de luni până sâmbătă, între orele 7-17.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea