Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Cum vezi LIVE starea pârtiilor din Romania. Aplicație de mobil gratuită pentru pasionații sporturilor de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Starea pârtiilor din România live web pe mobil. Aplicație de mobil gratuită pentru pasionații sporturilor de iarnă. Site-ul traiesteaventura.ro prezintă o nouă aplicație gratuită pentru telefonul mobil care vine în ajutorul celor ce îndrăgesc zăpada și sporturile de iarnă. Folosind-o, aceștia pot vedea LIVE, în orice moment, starea celor 130 de pârtii din România.

Vartop ArieseniDacă esti pasionat de Ski sau Snowboard, atunci poți avea acees gratuit la mai multe informații despre pârtiile de ski, notificări zilnice și conținut special, direct pe telefonul mobil, prin aplicația Salvamont de Vodafone. Diferența de nivel, gradul de dificultate, programul de funcționare, mijloacele de transport disponibile pe pârtie, nocturna și tunurile de zăpadă artificială – toată informația în mod GRATUIT pe telefonul tău Mobil. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) furnizează, în aplicație, informații în timp real despre starea vremii și condițiile atmosferice. Pasionații de ski & snowboard pot vedea, în direct, prin intermediul aplicației, imagini de pe pârtie. Îți poți activa funcția de notificări zilnice automate, tip “push”, prin care primești informații despre pârtiile preferate, în fiecare dimineață”, se arată pe traiesteaventura.ro.

Cum poți să-ţi instalezi aplicaţia Salvamont pe Mobil:

– Intri de pe mobil în Google Play

– Cauți aplicaţia Salvamont de la Vodafone

– O instalezi pe mobil în mai puţin de 1 minut


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea