Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 23 octombrie 2022, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA până în 23 octombrie 2022, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

 În intervalul 11 – 23 octombrie 2022, vremea va fi din ce în ce mai răcoroasă, iar spre sfârșitul lunii vor fi ploi şi temperaturi minime între 8 şi 11 grade Celsius în majoritatea zonelor din ţară exceptând zonele montane unde temperaturile vor fi între 2 şi 4 grade, conform prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru următoarele 2 săptămâni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Meteorologii anunță temperaturi mai scăzute faţă de prima decadă a lunii octombrie. Maximele vor atinge 20 de grade până aproape de finalul lui octombrie în zonele sudice ale ţării.

Citește și: Cum va fi VREMEA în iarna 2022-2023. Prognoza METEO dezvăluită de directorul ANM

Cum va fi vremea în Transilvania

În prima săptămână valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile multianuale, respectiv, valori în medie de 16…18 grade, iar nopțile vor fi relativ calde pentru această perioadă, cu o medie regională, în general peste 8…9 grade.

Începând din 16 octombrie vremea va intra într-un proces de încălzire și va deveni caldă pentru această dată, cu o medie a temperaturilor maxime ce va ajunge la 20… 22 de grade, iar minimele vor fi de 5… 7 grade. Local și temporar se vor semnala ploi slabe în perioada 12 – 14 octombrie. În restul intervalului, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile ploi slabe.

Citește și: Prognoza METEO pentru iarna 2022-2023: VREMEA în lunile noiembrie și decembrie

Cum va fi vremea la munte

Vremea va fi normală din punct de vedere termic în prima săptămână, cu o medie a maximelor de 8… 10 grade, apoi se va încălzi în toată zona, iar până spre finalul perioadei de anticipație, media maximelor se va situa în jurul a 14 grade.

Temperaturile minime vor avea aproximativ aceeași evoluție, respectiv o medie a acestora mai scăzută în prima săptămână la valori de 2… 4 grade, urmată de o creștere, spre 6… 7 grade în a doua săptămână. Local și temporar va ploua în perioada 12 – 14 octombrie. În restul intervalului, doar pe arii restrânse vor mai fi posibile ploi slabe, cel mai probabil spre finalul acestuia, potrivit ANM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea